BIVŠI CIMER RASKRINKAO MILJANU I ZOLU: "Dugovao je 50.000 evra, njih dvoje se ne pitaju o Kulićkinoj TRUDNOĆI" - evo šta će PRESUDITI da li će da RODI!


IZVOR: Republika/M. K. V. - 10.10.2024 | 12:15


On zna mnogo o svima njima!

Foto: M.P./ATAImages, youtube.com/Zadruga Official
BIVŠI CIMER RASKRINKAO MILJANU I ZOLU: "Dugovao je 50.000 evra, njih dvoje se ne pitaju o Kulićkinoj TRUDNOĆI" - evo šta će PRESUDITI da li će da RODI!

Bivši zadrugar Sale Luks progovorio je o kockarskim dugovima Lazara Čolića Zole, pa istakao da se oko odluke da li će Miljana Kulić roditi njegovo dete najviše pita njena majka Marija Kulić.

- Mislim da se Miljana tu puno ne pita koliko se pita Marija, znam da je to vanmaterična trudnoća i da nije baš sigurno. Ja sam protiv abortusa svakako, ali nije slučajno kada se neko dete rodi, u to verujem - kazao je Luks.

Foto: printscreen/RED TV

Sale Luks razvezao jezik u emisiji "Pitam za druga"

On je zatim komentarisao i Zoline reči da je spreman da prihvati to dete i pored toga što je u privatnom pozivu rekao Miljani da radi šta hoće, te da može i da abortira.

- Mislim da je preko telefona bio licemeran, da sve radi zbog rijalitija, Miljana njega mnogo više voli nego on nju, smatram da jedno drugom ne bi trebalo ni da se jave na ulici - rekao je Sale u emisiji "Pitam za druga", pa se osvrnuo na priče da Zola beži u inostranstvo kako bi pobegao od kockarskih drugova.

- Ne možeš da pobegneš od dugova. Ako su to ozbiljni dugovi, ne može niko da te spase. Nisam se bavio ciframa, ali dugovao je do 50.000 evra. Ne podržavam i ne pomažem kada su takve stvari u pitanju. Kockare ne osuđuju toliko kao ostale koji imaju dugove, a smatram da su kockarski dugovi najteži - zaključio je Luks.

Foto: ATA Images

Marija Kulić i dalje odlučuje o odnosu Zole i Miljene, tvrdi Sale Luks

Podsetimo, Zola nije želeo da priča o svojim finansijama, ali je pomenuo mogućnost povratka u Švajcarsku, Nemačku ili Austiju, jer tamo ima dosta prijatalja i boravak u inostranstvu mu, kako kaže, veoma prija.

BONUS VIDEO: