ENA JE MARIONETA MNOGO VEĆE ZVERKE: Anelina majka hitno reagovala, pa otkrila ko stoji iza njenih BRUTALNIH NAPADA (FOTO)


IZVOR: Republika/M. K. V. - 10.10.2024 | 13:45


Jasmina Ahmić stala u odbranu svoje ćerke.

Foto: RTV PINK printscreen
ENA JE MARIONETA MNOGO VEĆE ZVERKE: Anelina majka hitno reagovala, pa otkrila ko stoji iza njenih BRUTALNIH NAPADA (FOTO)

Nakon burne noći u "Eliti 8" tokom koje je Aneli Ahmić dovedena do nervnog rastrojsva zbog brutalnog obračuna sa Enom Čolić, ali i Matejom Matijevićem, sa kojim se njen odnos uveliko zakomplikovao otkako je u Belu kuću ušetala njegova bivša.

Foto: Red tv printscreen

Jasmina Ahmić stala u ćerkinu odbranu

Naime, ova atraktivna Beograđanka koristi svaku priliku da spusti Ahmićku, a sada je njena majka Jasmina otkrila dodatni razlog zbog kog se tako ponaša prema Aneli.

Ona je zaključila da je ona marioneta Maje Marinković, koja je koristi kao piona da bi se osvetila Aneli s kojom i sama ima nerazrešene račune.

- Ena je metla pogubljena i pokvarena, ne zna kud udara! Što se tiče peckanja Aneli, može crknuti ta promiskuitetna žena spremna na sve, a dodatno je Maja napumpala da udara po Aneli - rekla je Jasmina za Pink.rs i dodala:

Foto: Amig show, printskrin instagram

Maja Marinković i Ena Čolić su bile drugarice

- Žena je dno, nema m*da da olaje u oči osim kad je nateraju da prizna kako ćoškari! Pravi dramu da bude u centru pažnje.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Ena Čolić koristi svaku priliku da diskredituje Aneli pred Matejom

Inače, netrpeljivost između Aneli Ahmić i Ene Čolić vlada otkako se atraktivna Beograđanka uselila u "Elitu", a noćas su se, tokom emisije "Pitanja gledalaca", ponovo posvađale. pa su dodatno pale su teške reči i brutalne prozivke.

U Anelinu odbranu ponovo je stala njena majka Jasmina Ahmić, koja bira situacije u koje će se umešati, pa ćerkine odnose sa muškarcima selektivno komentariše, dok ove Enine nasrtljaje očitno ne može da toleriše. 

Prema njenim rečima, Ena je vidno ljubomorna na Aneli, zbog čega nastoji da je svojim komentarima diskredituje kako među ukućanima, tako i među gledaocima rijaltiija.

Jasmina, takođe, ne krije da smatra da je Ena instruisana od strane Aneline ljute rivalke Maje Marinković, budući da se saznalo da su se njih dve svojevremeno družile.

BONUS VIDEO: