ABORTIRALA MILJANA KULIĆ! Saopšteni STRAVIČNI razlozi za prekid TRUDNOĆE, hitno izvedena iz "Elite" - evo u kakvom je STANJU!


IZVOR: Republika/P. R. - 10.10.2024 | 16:05


Miljana je htela da rodi dete, ali niko nije hteo da joj to dozvoli!

Foto: Shutterstock, youtube.com/Zadruga Official
ABORTIRALA MILJANA KULIĆ! Saopšteni STRAVIČNI razlozi za prekid TRUDNOĆE, hitno izvedena iz "Elite" - evo u kakvom je STANJU!

Učesnica rijaliti-programa "Elita 8Miljana Kulić danas je prošla kroz još jednu kiretažu, kojom je okončala trudnoću. Nakon saznanja da je ponovo trudna kontroverzna Nišlijka se ipak odlučila na ovaj korak, iako je isprva želela da zadrži bebu. Razlozi za njenu odluku su bili različita mišljenja doktora, protivljenje majke Marije, kao i nedostatak podrške od oca deteta bivšeg partnera Lazara Čolića Zole.

Foto: M.P./ATAImages, Printscreen/Pink

Miljana Kulić abortirala dete Lazara Čolića Zole

Kulićeva je rano jutros napustila imanje u Šimanovcima i otišla na ginekološko-akušersku kliniku. Tamo je donela odluku da izvrši abortus, što je i učinila, prenosi Pinkov portal. Ovo je, inače, njen četvrti prekid trudnoće.

Podsećanja radi, Miljana Kulić se tokom prethodne večeri u emisiji "Pitanja gledalaca" raplakala pred kamerama zbog trudnoće.

Foto: printscreen/RTV Pink

Miljana Kulić u suzama zbog trudnoće

- Ja sam otišla u Narodni front, oni su mi rekli da idem na kiretažu, ja sam rekla ne. Mama se rasplakala i rekla mi je da ne zna šta da mi kaže i da se posavetujem sa Lepim Mićom. Ja sam posle išla u savetovalište za trudnice, doktorka koja radi 55 godina rekla mi je da nije visokorizična trudnoća. Svi mi kažu da mogu da rodim, ali niko neće da mi odobri. Ja sutra zvanično idem na kiretažu, ali nisam spremna da odem, nešto me ne vuče da odem, imam loš osećaj. Nemam apsolutno ničiju podršku, nisam nesposobna žena, ja sam normalna. Meni nije dobro stvarno, ne osećam se dobro. Meni je Zola rekao da idem na kiretažu i da ga ništa ne zanimam, a za javnost je pričao da rodim - rekla je Kulićeva noćas u "Eliti".

Foto: printscreen/RTV Pink

Miljana Kulić ne prestaje da plače

BONUS VIDEO: