MILJANA SE SLOMILA NA SITNE KOMADE: Zbog četvrte KIRETAŽE grca u SUZAMA, kamera uhvatila STRAVIČNE SCENE u Eliti 8! (GALERIJA)


IZVOR: Republika/P. R. - 10.10.2024 | 16:55


Nišlijka ne može da dođe sebi zbog odluke koju je donela!

Foto: printscreen/RTV Pink
MILJANA SE SLOMILA NA SITNE KOMADE: Zbog četvrte KIRETAŽE grca u SUZAMA, kamera uhvatila STRAVIČNE SCENE u Eliti 8! (GALERIJA)

Miljana Kulić, učesnica rijalitija "Elita 8", odlučila se na kiretažu i okončala trudnoću. Iako je u početku želela da zadrži dete, na odluku su uticali različiti saveti lekara, protivljenje njene majke Marije, kao i nedostatak podrške od bivšeg partnera Lazara Čolića Zole, oca deteta.

Foto: youtube.com/pink.rs

Miljana Kulić abortirala dete Lazara Čolića Zole

Kulićeva se, inače, tokom prethodne večeri u emisiji "Pitanja gledalaca" potpuno slomila i progovorila o četvrtom prekidu trudnoće, ističući da još uvek nije sigurna šta tačno da uradi. Iako su je svi savetovali da je to najispravnija odluka, ona je izrazila svoje emotivne nedoumice i teškoće, te tom prilikom prolila more suza, neprestano grcajući pred kamerama.

- Miljana, zašto sada plačeš kada si odlučila da ideš na kiretažu? - upitao je voditelj.

Foto: printscreen/RTV Pink

Miljana Kulić plače zbog četvrte kiretaže

- Ja sam otišla u Narodni front, oni su mi rekli da idem na kiretažu, ja sam rekla ne. Mama se rasplakala i rekla mi je da ne zna šta da mi kaže i da se posavetujem sa Lepim Mićom. Ja sam posle išla u savetovalište za trudnice, doktorka koja radi 55 godina rekla mi je da nije visokorizična trudnoća. Svi mi kažu da mogu da rodim, ali niko neće da mi odobri. Ja sutra zvanično idem na kiretažu, ali nisam spremna da odem, nešto me ne vuče da odem, imam loš osećaj - rekla je Miljana.

- Kako misliš da zadržiš dete, ako tvoja mama ne želi? - upitao je Milan Milošević.

Foto: printscreen/RTV Pink

Miljana Kulić plače zbog četvrte kiretaže

- Nemam apsolutno ničiju podršku, nisam nesposobna žena, ja sam normalna. Meni nije dobro stvarno, ne osećam se dobro. Meni je Zola rekao da idem na kiretažu i da ga ništa ne zanimam, a za javnost je pričao da rodim - rekla je Miljana.

- Šta misliš da će biti tvoja konačna odluka sutra? - upitao je Milan.

- Ne znam, Milane - rekla je Miljana.

- Da li bi ti bilo lakše da se Zola pojavi tamo? - upitao je Milan.

Foto: printscreen/RTV Pink

Miljana Kulić plače zbog četvrte kiretaže

- Naravno da bi, ali to nije moguće. Ja sam ga najviše volela, ali obolela sam od njega. Najbolje bi bilo da ga zaboravim, ali ja ne mogu - rekla je Miljana.

- Ovo je prvi put da baš želi, vidi se da joj je teško - istakla je Anđela.

- Vidljivo je da ima zadršku i da želi da zadrži dete. Komplikovano je što ona ne donosi sama odluke. Razumem i majku, koja kaže čuvam jedno dete, pa neću i drugu. Ona želi njegovo dete, ostavio je velik trag u njenom životu. Neka bude tako ako je njega odluka. Deluje kao da je mentalno zaostala, pa ljudi donose odluku umesto nje - rekla je Kačavenda.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Marija Kulić ne želi da čuva još jedno Miljanino dete

- Vidi se da joj nije dobro i da je potrešena. Mislim da ovo najviše utiče na nju, ja sam video da želi to dete, ali da je neodlučna zbog svega što Zola radi i kako se ponaša prema njoj, to je istina. Mislim da Marija smatra da Miljana nije spremna da postane majka ponovo, ja je ne bih savetovao - poručio je Bebica.

- Ja Mariju razumem, ali sa druge strane ja sam za to da se to dete rodi. Miljana obožava rijaliti i ona želi da ide u rijaliti. U pravvu je, jer ona ostavlja novac za kuću, ali Mariji je jako teško da izdržava još jedno dete - zaključio je Ivan.

Foto: printscreen/RTV Pink

Miljana Kulić plače zbog četvrte kiretaže

BONUS VIDEO: