TERZA POSTAVIO MOMENTALNI ULTIMATUM LJUBAVNICI! Sofija PREBLEDELA ko krpa, evo šta če MORATI da ispuni!


IZVOR: Republika/P. R. - 10.10.2024 | 19:15


Pala zabrana u Beloj kući!

Foto: Dragan Kadić, Printscreen/Pink TV
TERZA POSTAVIO MOMENTALNI ULTIMATUM LJUBAVNICI! Sofija PREBLEDELA ko krpa, evo šta če MORATI da ispuni!

U toku nastavka emisije "Pitanja gledalaca", fanovi popularnog rijalitija "Elita 8" su svedočili neobičnom sukobu između učesnika. Naime, Aleksandra Nikolić je iznela svoje mišljenje o ljubavi Sofije Janićijević prema Borislavu Terziću Terzi, nazivajući je "glupavom" i tvrdeći da ne razmišlja o posledicama. Međutim, Sofija je odmah uzvratila, ističući da nije ni glupa, ni zla, već da su se jednostavno neke stvari desile.

Ovaj sukob izazvao je žustru raspravu među ostalim učesnicima, a Terza se ubacio u konflikt, te tom prilikom svojoj novoj izabranici postavio ultimatum za crnim stolom.

- Što ne veruješ u Sofijinu ljubav prema Terzi? - glasilo je pitanje za Nikolićevu.

Foto: printscreen/RTV Pink

Aleksandra Nikolić Elita 8

- Ja menjam mišljenje o njoj, mislila sam da je zla, ali sada mislim da je glupava, da ne razmišlja o posledicama - rekla je Aleksandra.

- Nisam glupa, nisam zla, samo neke stvari su se desile - rekla je Sofija.

Foto: printscreen/RTV Pink

Sofija Janićijević Elita 8

- Ona sedi sa njom pa kaže da je glupa, neće sedeti sa njom - rekao je Terza.

- Ne može meni niko da zabrani to, ona ima pravo na mišljenje - rekla je Sofija.

- Ovde se svi foliraju i to je to - vikao je Munjez.

Foto: printscreen/RTV Pink

Terza Elita 8

Podsećanja radi, Sofija Janićijević, aktuelna učesnica rijalitija "Elita 8", izazvala je veliku pažnju javnosti romansom sa Borislavom Terzićem Terzom, koji čeka dete s trudnom verenicom, bivšom takmičarkom Milicom Veličković. Ova atraktivna plavuša sa Novog Beograda postala je tema brojnih komentara, nakon što se otkrilo da Terza nije odoleo njenom šarmu. Njih dvoje su sada u emotivnom odnosu, što je dodatno podstaklo interesovanje publike, ali i slomilo Veličkovićevu.

Inače, fanovi Pinkovog popularnog šou-programa na društvenim mrežama počeli su da dele Sofijin video-snimak na kojem se vidi kako se okušala i kao pevačica. Klip je postao viralan na socijalnoj platformi Tik-tok, privlačeći pažnju za njene "rane radove", usput podstičući komentare o njenom talentu, ali i vezi sa Terzom.

Detaljnije možete pogledati OVDE.

BONUS VIDEO: