PROCURILA ŠOK-SLIKA ANELI AHMIĆ IZ JANJUŠEVOG TELEFONA! Uhvatio je NA DELU: Go stomak, a grudi ISPALE! (FOTO)


IZVOR: Republika/P. R. - 11.10.2024 | 05:45


Bivši košarkaš se oglasio na društvenim mrežama!

Foto: ATAImages
PROCURILA ŠOK-SLIKA ANELI AHMIĆ IZ JANJUŠEVOG TELEFONA! Uhvatio je NA DELU: Go stomak, a grudi ISPALE! (FOTO)

Večeras je u emisiji "Gledanje snimaka" prikazan prvi video-klip u kojem Aneli Ahmić govori o svom turbulentnom odnosu sa Markom Janjuševićem Janjušem. Naime, aktuelna učesnica rijaliti šou programa "Elita 8" otvorila je dušu i otkrila detalje o njihovom odnosu, usput priznavši da je njega najviše volela, što je izazvalo veliku pažnju javnosti.

- Da, tačno je. Naša prva komunikacija je bila ta u emisiji ''Narod pita''. Meni su se emocijde tada vratile, jer mi se do tada gadio jer je kačio slike sa raznim ženama s mora. Ja sam bila u Dubrovniku, želela sam da dođe, ali i on je, koliko sam videla. Iskreno, uplašila sam se da nešto imam s njim, da ne dođe do neke velike emocije. Nismo se videli upravo zbog toga. Dan pre njegovog dolaska sam se posvađala sa njim, rekla da mu da ne dolazi. To su bile ljubavne svađe, ljubomora je postojala. Rekao mi je da me voli. Ne mogu da kažem da nije tako. On je preko podrške meni poručivao da me voli, zapravo smo se prvo preko podrške i čuli, ali smo se stalno raspravljali. Ja sam videla da sve to ne ide u dobrom smeru. Došla sam u Beograd, tri dana pred početak rijalitija. Trebalo je da spavam kod njega, ali sam ipak rešila da to ne uradim, iskreno - istakla je Ahmićeva za crnim stolom.

Foto: printscreen/RTV Pink

Aneli Ahmić priznala da je Janjuša volela najviše

Nakon što je Aneli iznela svoju stranu priče u javnost, Janjuš se oglasio na društvenim mrežama. On je putem svog Instagram naloga pokazao da pažljivo prati dešavanja u emisiji i izjave svoje bivše partnerke, te podelio prizor iz Bele kuće, uslikavši usput i nju.

- Spasila... - napisao je kratko nekadašnji košarkaš u svojoj objavi, međutim, kako je inače poznat po svom sarkazmu, mnogi su posumnjali da će tek doći do suočavanja bivših partnera.

Foto: instagram.com/mali_janjus

Janjuš podeio fotografiju Aneli Ahmić iz Elite 8

BONUS VIDEO: