JANJUŠ NAJBRUTALNIJE SPUSTIO ANELI: Otkrio koliko je posle nje PROMENIO DEVOJAKA, pa priznao zbog koje bi ušao u "Elitu 8"!


IZVOR: Republika/M. K. V. - 11.10.2024 | 09:45


Tvrdi da mu ona više nije ni na mapi.

Foto: Printscreen/Pink TV
JANJUŠ NAJBRUTALNIJE SPUSTIO ANELI: Otkrio koliko je posle nje PROMENIO DEVOJAKA, pa priznao zbog koje bi ušao u "Elitu 8"!

Pošto je Aneli Ahmić u "Eliti 8" iznela svoju stranu priče o ljubavnom odnosu sa Markom Janjuševićem Janjušem i priznala da je njega najviše volela, što je izazvalo veliku pažnju javnosti, oglasio se i bivši košarkaš koji očito pomno prati dešavanja u Beloj kući.

Foto: instagram.com/mali_janjus

Marko Janjušević Janjuš ispratio ljubavnu priču Aneli Ahmić

Iako je u prvi mah putem svog Instagram naloga podelio skrinšot na kome je uhvatio i svoju bivšu uz koji je napisao samo jednu reč: "Spasila...", kao što su mnogi i očekivali kasnije se raspisao kako bi svima stavio do znanja kako on posle svega gleda na celu tu situaciju.

Janjuš, koji je, inače, poznat po svom sarkazmu, nakon poteza koji je je probudio radoznalost nacije, ponovo je pisao na svom Instagram profilu, te otkrio šokantne detalje o ljubavnom životu posle svog odnosa sa Aneli Ahmić.

Foto: printskrin instagram

Marko Janjušević Janjuš se ogradio od Aneli Ahmić

Naime, on je istakao da se napolju viđa ne sa jednom već sa dve devojke, dok je ostavio utisak da je u "Eliti 8" bacio oko na učesnicu Sandru Obradović.

- Molim vas, manite me bivših devojaka, šta je bilo, bilo je. Devojka kojoj sam i dalje tema i koja me spominje, apsolutno me ne zanima... Ja sam krenuo drugim životom, moje emocije su sada na drugu stranu... Imam devojku u Nemačkoj, imam u Beogradu devojku koja mi je draga i sa kojom mi je lepo. Na sve to mi se sviđa Sandra Obradović sa kojom bih jedino mogao biti (da nema dečka). Zato vas molim, ne pitajte me nista za bivšu... Nigde veze sa životom... - poručio je on.

Inače, u međuvremenu su osvanule neke prepiske i glasovne poruke koje je Janjuš navodno razmenjivao sa Aneli tokom leta, kada su, po svemu sudeći, pokušavali da obnove svoju romansu iz rijalitija, što ide u prilog Ahmićkinoj priči koju je iznela u Beloj kući.

Međutim, reklo bi se da se to Janjuševiću nije dopalo, pa je odlučio da na sve te stvari stavi tačku, tvrdeći da je on posle Aneli nastavio dalje, dok se ona vratila u novu sezonu rijalitija.

BONUS VIDEO: