ONA JE LOVAC NA NOVAC: Bivša učesnica "Elite" otkrila čime se Sofija bavi, zato joj nije problem da RASTURI PORODICU!


IZVOR: Republika/M. K. V. - 11.10.2024 | 10:15


Janićijevićeva u stanju da za nekretninu uništi vezu ili brak.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
ONA JE LOVAC NA NOVAC: Bivša učesnica "Elite" otkrila čime se Sofija bavi, zato joj nije problem da RASTURI PORODICU!

Učesnica "Elite" koja je imala jaku želju da postane tema broj 1 u Beloj kući i to postala, Sofija Janićijević nedeljama je jedna od vodećih tema i medija, te korisnika društvenih mreža.

Budući da je na sebe skrenula pažnju tako što je preotela verenika trudnoj Milici Veličković, ona i Borislav Terzić Terza su stalno na meti komentara kako cimera u kući, tako i onih koji prate rijaliti napolju.

Foto: printscreen/RTVPink

Lejdi Di raskrinkala Sofiju Janićijević do srži

Svoj sud je dala i bivša učesnica "Elite 7" Lejdi Di, kada se prilikom svog TV gostovanja osvrnula na ovaj ljubavni trougao.

- Više sam se puta stavila na Miličino mesto, ne znam kako bih uopšte reagovala u toj situaciji. Verujem da prolazi kroz možda trenutno najteži period svog života, pored toga što znam da je izgubila oca. Mislim da joj je ovo sada jako težak udarac - rekla je Lejdi, pa dodala:

- On se u rijalitiju postavio kao da ne čeka dete, kao da ne treba da postane otac uskoro.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Lejdi Di dsmatra da Terza nema taktiku, već da Sofija igra rijaliti

Iako ga osuđuje, Lejdi Di smatra da Terza nema nikakvu taktiku.

- Mislim da nije baš skrenuo do te mere da misli da će mu Milica ovo oprostiti, nego je video da je sj*bao stvar, sad se drži ovoga. Ne mislim da on igra rijaliti, nije previše inteligentan dečko da bi furao rijaliti neki... Morao bi u tom slučaju biti jako bolestan, jer zna da povređuje Milicu svim ovim. On je takav. Mislim da istinski ne zna da voli, nego se zaljubi, ponese ga neka stras... Ne mislim da igra rijaliti, mislim da Sofija igra rijaliti. Kakav crni Terza, nema šanse - istakla je Lejdi Di za Red TV, pa oplela po Sofiji:

To je to čime se ona bavi, čime se ona vodi, samo ne mogu da verujem da je u stanju da nekome toliko upropasti život, da udari tako jako na nečiju porodicu zbog čega? Zbog stana, nekretnine? Je l' sve u parama danas?! Mislim da ona voli lovu, što je i pokazala svojom izjavom. Mislim da je ona lovac na novac!

BONUS VIDEO: