TRUDNOJ MILICI SE SLOŠILO PRED POROĐAJ! Prva slika iz porodičnog doma tera suze na oči - OVAJ detalj podigao dramu!


IZVOR: Republika/O. B. - 11.10.2024 | 17:15


Otkriveno u kakvom je stanju Milica Veličković!

Foto: printscreen/RTV Pink
TRUDNOJ MILICI SE SLOŠILO PRED POROĐAJ! Prva slika iz porodičnog doma tera suze na oči - OVAJ detalj podigao dramu!

Bivša takmičarka Milica Veličković izazvala je zabrinutost među svojim pratiocima na društvenim mrežama nakon što je objavila selfi fotografiju iz kreveta na kojoj su mnogi pomislili da joj se slošilo, te su joj masovno slali poruke podrške. Na slici, Milica je delovala umorno, a oči su joj izgledale kao da su pune suza, što je izazvalo lavinu komentara i brige među njenim fanovima.

Dok su mnogi izražavali zabrinutost za Milicu, njen verenik Bora Terzić, poznatiji kao takmičar u rijalitiju "Elita 8", bio je daleko od nje, upuštajući se u romansu sa učesnicom Sofijom Janićijević. Ova neočekivana romansa izazvala je buru reakcija među fanovima rijalitija, ali i pratilaca Milice Veličković, koji su se pitali kako će ona reagovati na ovu situaciju. POGLEDAJ GALERIJU


Nakon što je primila veliki broj poruka podrške i brige, Milica Veličković se oglasila putem društvenih mreža kako bi umirila svoje fanove.

Ova objava je umirila njene pratioce, ali je istovremeno izazvala još veću pažnju javnosti koja je sada bila znatiželjna da vidi kako će se Bora Terzić izjasniti o svojoj romansi sa Sofijom Janićijević.

Dok su fanovi nestrpljivo čekali reakciju Milice Veličković na Borinu romansu sa Sofijom, Bora Terzić se suočio sa sve većim pritiskom unutar rijalitija "Elita 8". Mnogi su ga osuđivali zbog njegovih postupaka, a očekivanja su bila da će se javno izviniti Milici zbog preljube.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Bora Terzić, Milica Veličković, Sofija Janićijević

 


Situacija je postala još kompleksnija kada je Milica objavila još jednu fotografiju na kojoj je delovala srećno i nasmejano, što je dodatno zbunilo njene pratioce. Da li je ovo znak da je njihova veza i dalje stabilna, ili se Milica samo trudi da sakrije svoje emocije od javnosti?

Kako god da se situacija razvije, jedno je sigurno - Milica Veličković i Bora Terzić su postali centralna tema interesovanja javnosti, a njihovi sledeći koraci će sigurno izazvati još veću pažnju i rasprave među fanovima i pratiocima.

BONUS VIDEO: