HITNO OGLAŠAVANJE ANĐELINIH NAJBLIŽIH: Nakon skandala sa Zvezdanom, usledio HLADAN TUŠ, Gastozu stiže bitna poruka!


IZVOR: Republika/M. I. - 11.10.2024 | 20:15


Anđelini bliski prekinuli tišinu, pa otkrili šta misle o njenom odnosu sa Gastozom.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
HITNO OGLAŠAVANJE ANĐELINIH NAJBLIŽIH: Nakon skandala sa Zvezdanom, usledio HLADAN TUŠ, Gastozu stiže bitna poruka!

Anđela Đuričić, bivša zadrugarka koja je sada aktuelna učesnica rijaliti programa "Elite 8", izazvala je veliku pažnju javnosti svojim emotivnim životom. Posebno intrigantna bila je njena veza sa Zvezdanom Slavnićem, ali sada su svi oči uprte u njen odnos sa Nenadom Marinkovićem Gastozom, koji je postao jedan od omiljenih parova među gledaocima.

Nenad Marinković Gastoz već nedeljama trudi se da osvoji Anđelinu naklonost, a njihovi video snimci u kojima se muvaju i flertuju postali su viralni i privukli ogroman broj pregleda. Čini se da Anđela polako popušta Gastozu, što je privuklo pažnju javnosti.

Anđela je izazvala interesovanje javnosti i zbog svoje podrške na društvenim mrežama, gde je izvesna instagram stranica "crnogorska sirena" istakla sve pozitivne osobine Anđele i izrazila nadu da će ona i Gastoz ostvariti srećnu vezu. Ova podrška dodatno je rasplamsala spekulacije o njihovom odnosu i budućnosti ljubavne veze. 

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Anđela Đuričić i Nenad Marinković Gastoz

 

- Ova cura ima sve što jednu ženu čini ženom i vredna je i radna, pametna, dobra, plemenita, hrabra, borbena, elokventna, ima držanje i ponašanje dame, nesvakidašnje je lepa, zgodna i slatka....Uz to je i situirana i skromna, kad zavoli, ta kida za svoju vezu i svog muškarca, verna mu je i lojalna do koske...Brat bratu, cura je stvarno prva klasa, ribetina i curetina i po...Nadam se da je Gale svestan kako mu se sa njom sreća nasmešila, njih dvoje bi zajedno mogli imperiju stvoriti. Sve što ima on, nema ona, a sve što ima ona, nema on. Savršen su par, dva lica istog novčića. Navijam za njih, a ovu curu baš mnogo poštujem i želim joj ljubav tako jaku i lepu kakva se samo retko sreće, zaslužila je to - napisala je izvesna instagram stranica, koja nosi naziv "crnogorska sirena", što je Anđelina podrška, koja joj vodi instagram profil dok je ona u "Eliti 8" podelila, te se tako može pretpostaviti da su saglasni s ovim rečima.

Foto: instagram.com/printscreen

Anđela Đuričić

 

BONUS VIDEO: