"TERZA JE POSTAO OTAC": Priznao da mu je sada SAMO JEDNO u glavi, ali mu je Sofija i dalje na PRVOM MESTU!


IZVOR: Republika/M. K. V. - 12.10.2024 | 10:45


Borislav Terzić tvrdi da je svestan izuzetno teške situacije sa Milicom Veličković.

Foto: Printskrin TV Pink
"TERZA JE POSTAO OTAC": Priznao da mu je sada SAMO JEDNO u glavi, ali mu je Sofija i dalje na PRVOM MESTU!

Učesnik "Elite 8" Borislav Terzić Terza, koji je u rijalitiju prevario trudnu verenicu Milicu Veličković sa Sofijom Janićijević, pri čemu je pokazao potpuno odsustvo empatije prema majci budućeg deteta, sada je priznao da ima momenata kada razmišlja o njoj i bebi.

Terza je otkrio da se oseća srećno kada provodi vreme sa Sofijom, ali istovremeno je svestan vanjskih pritisaka i zna da će situacija biti izuzetno teška.

Foto: Printskrin TV Pink

Borislav Terzić Terza progovorio o Milici Veličković

Ova neobična ljubavna saga postala je glavna tema interesovanja javnosti, a Terza je sada izneo svoje misli o celoj situaciji.

- Trenutno mi je samo u glavi to pismo i šta će pisati u njemu. Da li će biti: "Milica Veličković je postala majka" ili "Terza je postao otac". Biće mi pakao svakako. Luka mi je rekao danas zamisli mogućnost da ne budeš na detetovom prvom rođendanu. Koliko god da joj je teško, nadam se da ćemo biti normalni. Treba da obezbedimo tom detetu ljubav, tako da nadam se da ćemo razgovarati - rekao je Bora mrtav hladan, kao da se sa Milicom razišao na najlepši mogući način.

Foto: Printskrin TV Pink

Borislav Terzić Terza priznao da strahuje od vesti o Milici i bebi

Javnost je bila iznenađena Terzinim otvorenim priznanjem o njegovoj vezi sa Sofijom, umesto da pokuša da sakrije istinu od svoje verenice.

Takođe, Terza je otkrio da je odlučio da bude iskren prema Milici, te da nije želeo da je laže ili da je dovodi u neugodnu situaciju.

Znao sam da se napolju sve vidi, nisam hteo da je pravim budalom, zato sam ustao i rekao kako jeste. Bio bi pakao, da uđe - zaključio je Terza.

Terza je takođe upitan da uporedi svoju bivšu i sadašnju partnerku, na šta je odgovorio da njih dve ne mogu da se porede. Istakao je da je imao lošu vezu sa Milicom, ali da je Sofija zaista drugačija.

- Plakao sam na žurki jer sam uradio sve ovo javno i povredio Milicu. Sofiji sam obrazložio zbog čega sam ronio suze. Ona je mislila da plačem zbog Milice onda, zato sam joj stavio do znanja da je meni ona na prvom mestu - istakao je Terza.

Takođe, istakao je da prema Milici gaji sumnje u njenu iskrenost u nekim situacijama.

Ova neobična ljubavna drama i Terzina otvorena izjava izazvale su veliku pažnju javnosti, a samo vreme će pokazati kakav će ishod imati ova kompleksna situacija.

BONUS VIDEO: