UČESNICA FARME OVO URADILA NA ULICI! Prisetila se napada koji je doživela, svi zanemeli kad su čuli ove detalje!


IZVOR: Republika/ D. L. - 12.10.2024 | 12:15


Nesvakidašnja situacija desila se usred bela dana!

Foto: printskrin
UČESNICA FARME OVO URADILA NA ULICI! Prisetila se napada koji je doživela, svi zanemeli kad su čuli ove detalje!

Učesnica Farme 8 Kiki Nikolić prisetila se jedne neprijatne situacije, kada ju je nepoznati muškarac napao na ulici, a sve zato što izgleda neobično.

- Taj čovek je samo prišao i počeo da me psuje. Pitala sam uredno šta je problem i rekla da se pomeri od mene, a on je nastavio da viče i da pravi haos. Samo sam nastavila da hodam, napao me je verbalno, a nikad mu na crtu nisam stala - pričala je ona, a drugi su je slušali pomno.

Foto: instagram.com/printscreen

Kiki Nikolić

 

Inače, na imanje Farme stigla je nedavno voditeljka Milica Kon, donoseći sa sobom uzbuđenje i napetost među farmerima. Večeras će farmeri biti suočeni sa teškom odlukom - biraju između Aleksandre Stanišić i Veselina Radonjića, odlučujući kome žele da vide leđa. Kristijan Golubović se našao u centru pažnje kada je otkrio da je pokušao da spoji svoje sluge u emotivnom smislu.

Foto: instagram.com/k1kistar

Kiki Nikolić

 

Jelena je dobila zadatak da napravi predstavu sa Conjom, prepoznajući njegov potencijal za imitaciju. 

- Kristijane, da li si uspeo da spojiš svoje sluge u emotivnom smislu? - upitala je Milica Kon.

Foto: instagram.com/k1kistar

Kiki Nikolić

 

- Rekli su mi samo da su se cmokili par puta, ali ja sam njih postavio da bih rasturio trougao između njih i Nataše, mada mi nije uspeo plan, jer se nije ništa desilo - rekao je Kristijan.

- Jelena od mene ima zadatak da napravi neku predstavu sa Conjom, jer ima potencijal, dečko odlično imitira ljude i zaista smo se svi ismejali lepo. Zamoliću Kristijana da podeli štapiće ukućanima, kako bi dali onima koje žele da nominuju - rekla je Milica.

Milica je zamolila Kristijana da podeli štapiće ukućanima kako bi dali one koje žele da nominuju, dodatno pojačavajući tenziju i neizvesnost među farmerima.

BONUS VIDEO: