SNIMAK SOFIJE I TERZE OBELODANJEN! Trudnoj Milici će POZLITI zbog OVOGA što je LJUBAVNICA poručila!


IZVOR: Republika/O. B. - 12.10.2024 | 17:45


Sofija Janićijević dobila priznanje!

Foto: youtube.com/Zadruga Official
SNIMAK SOFIJE I TERZE OBELODANJEN! Trudnoj Milici će POZLITI zbog OVOGA što je LJUBAVNICA poručila!

Prošle noći, u rijalitiju "Elita 8", dogodio se emotivan trenutak kada su se ljubavnica Sofija Janićijević i njen momak Borislav Terzić Terza povukli ispod trema i otvorili svoja srca jedno drugom. Ovo priznanje izazvalo je veliku pažnju gledalaca i pokrenulo lavinu reakcija.

U intimnom razgovoru ispod trema, Sofija i Borislav su iskreno podelili svoja osećanja, priznavši jedno drugom da se vole i da im se sviđaju. Njihova iskrenost i otvorenost dirnuli su mnoge, dok su istovremeno pokrenuli žustru debatu o prirodi njihovog odnosa.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Bora Terzić i Sofija Janićijević Elita 8

 


Nakon ovog emotivnog priznanja, društvene mreže su preplavile poruke podrške za ovaj par, dok su se pojedini fanovi rijalitija "Elita 8" pitali kako će ova iskrena razmena osećanja uticati na dalji tok događaja unutar kuće.

Ovaj trenutak ljubavnog priznanja dodatno je naglasio emotivnu dinamiku koja se odvija među učesnicima rijalitija "Elita 8". Povezanost između Sofije i Borislava privukla je pažnju javnosti i postala predmet živih rasprava o tome kako će se njihov odnos razvijati u narednim danima.

Ovo priznanje ljubavi takođe je podstaklo analizu odnosa među ostalim učesnicima, a mnogi su se zapitali kako će se ova situacija odraziti na dinamiku grupnog života unutar kuće. S obzirom na to da rijaliti format često dovodi do neočekivanih preokreta, mnogi su uzbuđeno iščekivali dalji tok događaja.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Bora Terzić i Sofija Janićijević Elita 8

 

- Ti nisi folirant, ti si iskren. Iskreniji si od svih - kazala je Sofija.

- Ti se meni mnogo sviđaš - dodao je Terza.

- I ti meni. Kako si mi beše ono rekao? ''Je l' si iskrena, ili se sprdaš?'' Da se sprdam, bila bih ozbiljno luda. Pojela bih te celog, uši bih ti pojela. Sigurno me sad svi živi gledaju i čude se onom što se meni dešava. Toliko momaka se trudilo oko mene, a ja dođem i zaljubim se u tebe - istakla je Sofija.

- Ne zanima me ko te je jurio - rekao je Terza.

BONUS VIDEO: