MARIJA UCENILA MILJANU: Vodi je u psihijatrijsku ustanovu ako uradi OVO nakon abortusa!


IZVOR: Republika/M. P. - 12.10.2024 | 18:15


Kulićeva otkrila sve detalje cimerima!

Foto: Pink, red tv
MARIJA UCENILA MILJANU: Vodi je u psihijatrijsku ustanovu ako uradi OVO nakon abortusa!

Takmičarka "Elite 8" Miljana Kulić ne dolazi sebi nakon što je abortirala dete Lazara Čolića Zole. Kako Kulićeva tvrdi, anestezija tokom zahvata nije delovala, a plod za tri nedelje nije porastao ni milimetar.

- Plakala sam i kukala kao da mi je neko umro - rekla je Miljana cimerima, pa otkrila da je njena majka Marija Kulić u teškom stanju:

- Priča kako po ko zna koji put idem kod Zole, govorila mi je da stavim spiralu, kako je ovo greh. Kaže i kako više ne može ovo da izdrži, da ću ja završiti na kraju u Lazi Lazareviću - govorila je Kulićeva uz tvrdnje da njena majka ima i suicidne misli:

- Budem li ga pozvala još jednom, vodi me u Lazu Lazarević - dodala je Miljana i citirala majku:

Foto: Printskrin/RTV PINK

Miljana grca u suzama

- Rekla mi je "Tog istog trenutka ću da se obe*im, sve sam od sebe dala, a oni nek rade šta hoće. Završavam sa svojim životom, a ona neka ga zove posle svega ovoga" - zaključila je Miljana u suzama.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Marija ne može da podnese Miljanino ponašanje

Podsećanja radi, Kulićeva je pre kireteža grcala u suzama i otkrila kako je donela tešku odluku.

- Miljana, zašto sada plačeš kada si odlučila da ideš na kiretažu? - upitao je voditelj.

- Ja sam otišla u Narodni front, oni su mi rekli da idem na kiretažu, ja sam rekla ne. Mama se rasplakala i rekla mi je da ne zna šta da mi kaže i da se posavetujem sa Lepim Mićom. Ja sam posle išla u savetovalište za trudnice, doktorka koja radi 55 godina rekla mi je da nije visokorizična trudnoća. Svi mi kažu da mogu da rodim, ali niko neće da mi odobri. Ja sutra zvanično idem na kiretažu, ali nisam spremna da odem, nešto me ne vuče da odem, imam loš osećaj - rekla je Miljana.

BONUS VIDEO: