RADA VASIĆ OTKRILA NAJVEĆU TAJNU ANE I IVANE NIKOLIĆ: Godinama pre OPERACIJE POLA saznala OVO! (FOTO)


IZVOR: Republika/M. P. - 12.10.2024 | 19:15


Bivša zadrugarka otvorila dušu u ćerkama!

Foto: Printskrin/RTV PINK
RADA VASIĆ OTKRILA NAJVEĆU TAJNU ANE I IVANE NIKOLIĆ: Godinama pre OPERACIJE POLA saznala OVO! (FOTO)

Voditeljka Sanja Marinković je u svojoj autorskoj emisiji "Magazin In" ugostila Rušku Jakić, Nadu Obrić, Dragana Marinkovića Macu, Mašu Mihailović i Milija Čolića. Pred sam kraj emisije, voditeljki i gostima se pridružila Rada Vasić, majka rijaliti-učesnice Ane Nikolić, koja je zajedno sa sestrom Ivanom promenila pol.

Rada je govorila o svom odnosu sa njima. POGLEDAJ GALERIJU

- Moji sinovi su bili voljeni, a sada su i srećni. Ja vidim koliko su njih dve srećne - rekla je Rada i dodala:

- U mojoj trudnoći se videlo da oni imaju mnogo više ženskih hormona nego muških. One su danas Ana i Ivana, i ja ih volim, to su moja deca. Moram da kažem da oni koji ne prihvataju moju decu, mi nisu potrebni, nemoj da mi se pojavljuju u kući - rekla je Rada, majka aktuelne učesnice "Elite 8".

Sanja je upitala Radu da li je Ivana udata.

- Ivana je udata za Nemca tri godine, a Ana ima dečka Stefana, sa njim je u Eliti. Dovela ga je za Novu godinu, a ja sam prezadovoljna sa zetovima. Stefanovi roditelji su sjajni, oni vole moju Anu, i ja sam im zahvalna zbog toga - poručila je bivša zadrugarka.

Foto: instagram.com/printscreen

Ivana, Rada i Ana

Inače, Ivana Nikolić se nedavno uključila u emisiju "Pitam za druga".

- Svi pitaju koliko košta, a nikoga ne zanima koliko je to teško za osobu koja to prolazi. Najteže je proći kroz sve to, a najmanje se oseti materijalni gubitak. Kada je došao dan operacije promene pola, bila sam presrećna, Operacija je trajala osam sati, imala sa najboljeg hirurga, nikakav bol nisam osetila. Neverovatan osećaj. Odlično sam se osećala i bila sam srećna. Posle pet dana sam na sebi videla kako sve izgleda. Sada izgledam kao prava žena. Identično je kao kod žene. Savršeno je - rekla je ona.

BONUS VIDEO: