TERZA UHVAĆEN SA LJUBAVNICOM PRE ELITE? Procurio snimak iz TELEFONA, ključni DOKAZ, Sofija ZAGORČALA Milica život! (FOTO)


IZVOR: Republika/O. B. - 13.10.2024 | 04:00


Snimak Sofije Janićijević sve otkriva.

Foto: ATA Images
TERZA UHVAĆEN SA LJUBAVNICOM PRE ELITE? Procurio snimak iz TELEFONA, ključni DOKAZ, Sofija ZAGORČALA Milica život! (FOTO)

Starleta Sofija Janićijević javnosti je postala poznata i intrigantna kada je uplovila u aferu sa verenim Borislavom Borom Terzićem, kog je kod kuće čekala trudna verenica Milica Veličković

I dosta se spekulisalo o tome da su Bora i Sofija od ranije uplovili u navodnu romansu, Milici iza leđa, a sada se pojavio na društvenoj mreži TikTok snimak za koji fanovi sumnjaju da je Janićijevićeva sebe odala. 

Foto: ATA Images

Milica Veličković, Bora Terzić i Sofija Janićijević Elita 8

 

Naime, na TikTok profilu je objavila snimak, uz popularno pesmu, koja govori o tajnoj vezi, a ono što je sve zaintrigiralo jeste datum, samo nekoliko dana pred početak rijalitija ,,Elita 8". U galeriji pogledajte isečke iz Sofijinog snimka, pa prosudite da li je slučajnost ili je zaista najavila aferu sa Terzom: POGLEDAJ GALERIJU

Podsetimo, Terzin brat, Miloš je nedavno govorio o bratu i novoj snajki:

- Bila mi je totalno drugačija nego unutra, al opet ja sam taj lik koji mnogo ne veruje ljudima, i onda sam i nju držao na nekoj distanci da vidim kakva će biti i ona je stavrno bila okej. Gledali smo svi tolika brutalnost sa njene i njegove strane, kolika brutalnost, Ja sam mu rekao i sad kad je ulazio nemoj da vređaš, čekaš dete. Da nemaš nikakvu priču, da si kao biljka, do januara sam možeš da izguraš - rekao je Miloš kako je savetovao brata Terzu.

- To ne priliči jednoj devojci da se tako ponaša, ja sam nju prihvatio i svi smo je prihvatili osim ćaleta našeg. Nije mogao da pređe preko nekih stvari, svi su mu govorili stvarno je okej devojka, moju decu je zavolela. U tom trenutku sam noći proveo sa njim pričajući o njima - prepričavao je Miloš.

BONUS VIDEO: