ZOLA PROSLAVIO MILJANI ABORTUS! Stigli DOKAZI crno na belo, Marija spremna da OJADI bivšeg zeta!


IZVOR: Republika/O. B. - 13.10.2024 | 02:00


Lazar Čolić Zola uhvaćen na celu!

Foto: Ata images, Republika
ZOLA PROSLAVIO MILJANI ABORTUS! Stigli DOKAZI crno na belo, Marija spremna da OJADI bivšeg zeta!

Rijaliti učesnica Miljana Kulić, poznata po učešću u "Elita 8", šokirala je javnost vestima da je pre samo tri dana ponovo otišla na kiretažu, ovog puta nakon što je bila u drugom stanju sa četvrtim detetom. Ova vest je izazvala veliku pažnju javnosti i izazvala brojne reakcije.

Miljanina majka, Marija Kulić, objavila je na svom Instagram profilu fotografije koje je dobila od oca deteta, Lazara Čolića Zole. Uz fotografije, Marija je otkrila da se Zola, nakon što je Miljana prošla kroz kiretažu i abortus, veselio u noćnom provodu. Ovo saznanje je dodatno šokiralo javnost i izazvalo različite komentare na društvenim mrežama. POGLEDAJ GALERIJU


Miljana Kulić je javno govorila o svojim zdravstvenim izazovima, uključujući i poteškoće sa trudnoćom. Njeni otvoreni izveštaji o ličnim problemima doprinose širenju svesti o zdravstvenim pitanjima koja se tiču mnogih žena. Njena hrabrost da javno deli svoje iskustvo može biti inspiracija drugima koji prolaze kroz slične situacije.

Vest o Miljaninoj kiretaži i abortusu, kao i Zolinom provodu nakon toga, izazvala je burne reakcije javnosti. Mnogi su izrazili svoje mišljenje o ovoj situaciji, pružajući podršku Miljani i osuđujući ponašanje Lazara Čolića Zole. Ovo je pokrenulo i širu raspravu o privatnosti javnih ličnosti, njihovim ličnim odlukama i odgovornosti koju nose prema svojim partnerima.

Pojavljivanje Lazara Čolića Zole u noćnom provodu nakon što je Miljana prošla kroz kiretažu izazvalo je posebno negativne reakcije. Javnost je podeljena oko Zolinog ponašanja, a ova situacija je podstakla diskusiju o odgovornosti partnera u vezi i podršci koju treba pružiti ženi u teškim trenucima.

Vest o Miljaninoj kiretaži i Zolinom provodu nakon toga izazvala je brojne reakcije i pokrenula važne diskusije o zdravstvenim, ličnim i društvenim pitanjima. Ova situacija je podstakla javnost da razmišlja o podršci koju pružamo ženama u teškim trenucima, kao i o odgovornosti partnera u vezi.

BONUS VIDEO: