GASTOZ VEĆ ZABORAVIO ANĐELU?! Sa ovom cimerkom sa osamio i razgovarao, svi primetili jednu stvar, pa odmah reagovali!


IZVOR: Republika/ D. L. - 13.10.2024 | 09:15


Ove scene niko nije očekivao...

Foto: RTV PINK printscreen
GASTOZ VEĆ ZABORAVIO ANĐELU?! Sa ovom cimerkom sa osamio i razgovarao, svi primetili jednu stvar, pa odmah reagovali!

Učesnica rijalitija Elita 8 Ena Čolić započela je razgovor sa Nenadom Marinkovićem Gastozom o reklami koju je radila za neku cvećaru, a on ju je odmah "sasekao" u šali. Njihov razgovor privukao je dosta pažnje s obzirom na to da je Gastoz već neko vreme u svađi sa Anđelom Đuričić, te su se distancirali i više ne razgovaraju kao ranije. 

- Kako me boli k*rac za tvoju cvećaru - rekao je Gastoz, a Ena je otišla u kuhinju.

Foto: RTV PINK printscreen

Uroš Stanić i Ena Čolić

 

- Uporedi me, nemam ništa, ništa protiv slobodno...Hajde nastavi, cvećara - rekao je Gastoz.

- Jasno mi je sve, ne smeš da pričaš sa mnom - rekla je Ena, a svi koji su primetili da razgovaraju su se sakrili i pokušali da čuju više detalja, kako bi shvatili šta se zapravo dešava među njima i da li ima simpatija. 

Foto: RTV PINK printscreen

Ena Čolić i Nenad Marinković Gastoz

 

Inače, Nenad Aleksić Ša nije imao lepo mišljenje o Anđeli Đuričić kada su učesnici rijalitija nedavno izlagali za crnim stolom.

Uroš Stanić je osoba koja za svakog ima neku kritiku, a nije krio da je bio sa zauzetim muškarcima. Otkrio je kakve stvari je radio u tim odnosima. Nije bio s jednim, nego više oženjenih muškaraca. Nema pravo nikoga da osuđuje. Na drugom mestu je Anđela, na trećem je Jordanka, za nju nemam adekvatan razlog - kazao je Ša, pa se Mateja Matijević nadovezao:

Mislim da se Stanić vodi mišljenjem javnog mnjenja, a ne onim što misli zapravo. Na drugom mestu je Kačavenda, a na trećem Aneli. Ovo kažem jer sam uveren da ovi ljudi morališu kako bi se dodvorili narodu, a da zapravo nemaju takve stavove i životna načela.

BONUS VIDEO: