DRAMA NA FARMI U NAJAVI! UČESNICI KRIŠOM URADILI JEDNU STVAR! Kad ostali saznaju napraviće se svađa epskih razmera!


IZVOR: Republika/ D. L. - 13.10.2024 | 09:45


Grupica je samovoljno donela odluku!

Foto: Printskrin
DRAMA NA FARMI U NAJAVI! UČESNICI KRIŠOM URADILI JEDNU STVAR! Kad ostali saznaju napraviće se svađa epskih razmera!

Učesnici rijalitija Farma 8 Boža Džons, Andrea Anđelković, Nikola lakić i Elena Petrović osamili su se jutros u radionici gde su pekli tortilje.

- Bolje da budu prepečenije ili žive - navela je Andrea.

Oni su sve vreme jeli dok su ih pripremali, a da li su ostale farmere obavestili o pripremi ovog peciva, ostaje da saznamo.

Foto: Narodna TV

Rea Anđelković

 

Inače, voditeljka Dušica Jakovljević ugostila je nedavno emisiji "Vanredno ubacivanje" novog učesnika "Farme 8". Radi se o Saletu Luksu, bivšem zadrugaru, koji se proslavio učešćem u petoj sezoni popularnog rijalitija "Zadruga".

Foto: Narodna TV

Farmeri napravili skandal

 

Sale je poznat po svojim kontroverznim izjavama i anegdotama, a nedavno je govorio i o aktuelnim učesnicima "Elite 8". Naime, pre nego što je Miljana Kulić abortirala, Luks je govorio o njenoj odluci.

Foto: Narodna TV

Farmeri napravili skandal

 

- Mislim da se Miljana tu puno ne pita koliko se pita Marija, znam da je to vanmaterična trudnoća i da nije baš sigurno. Ja sam protiv abortusa svakako, ali nije slučajno kada se neko dete rodi, u to verujem - kazao je Luks.

On je zatim komentarisao i reči Lazara Čolića Zole da je spreman da prihvati to dete i pored toga što je u privatnom pozivu rekao Miljani da radi šta hoće, te da može i da abortira.

- Mislim da je preko telefona bio licemeran, da sve radi zbog rijalitija, Miljana njega mnogo više voli nego on nju, smatram da jedno drugom ne bi trebalo ni da se jave na ulici - rekao je Sale u emisiji "Pitam za druga".

BONUS VIDEO: