TERZA I NAPOLJU VARAO TRUDNU MILICU: Otvorena PANDORINA KUTIJA o njegovoj LJUBAVNICI, Sofiji neće biti dobro kad sazna za ovo (FOTO)


IZVOR: Republika/M. K. V. - 13.10.2024 | 11:15


Fanovi rijalitija su sve povezali - sami se odali!

Foto: youtube.com/Zadruga Official
TERZA I NAPOLJU VARAO TRUDNU MILICU: Otvorena PANDORINA KUTIJA o njegovoj LJUBAVNICI, Sofiji neće biti dobro kad sazna za ovo (FOTO)

Učesnik "Elite 8" Borislav Terzić Terza koji je postao predmet ogromne pažnje u javnosti zbog toga što je sa Sofijom Janićijević u rijalitiju prevario svoju trudnu verenicu Milicu Veličković.

Međutim, spekuliše se da je ovaj, sada ultra popularni, rijaliti igrač započeo romansu sa Sofijom još dok su bili napolju.

Naime, mnogi fanovi tvrde da su njih dvoje bili u vezi i pre ulaska u Belu kuću.

Ova tvrdnja dobija na težini nakon što se pojavila fotografija na društvenoj mreži TikTok", koja navodno dokazuje njihovu vezu. Sofija je na svom profilu objavila snimak uz pesmu koja govori o tajnoj vezi, a mnoge je zaintrigirao datum objave, s obzirom na to da datira samo nekoliko dana pre početka rijalitija.

Kako su fanovi rijalitija uočili, Sofija je sebe i Terzu odala uz numeru o tajnoj vezi.

Foto: printskrin instagram

Mnogi misle da ova objava Sofije Janićijević odaje njenu i Terzinu romansu napolju

U celoj ovoj situaciji, Milica Veličković, Terzina trudna verenica, nije ostala nema.

Ona je nedavno objavila brutalnu poruku na svom Instagram profilu, koja je izazvala veliku pažnju na društvenim mrežama.

U svojoj objavi, hrabra trudnica je poslala snažnu poruku o roditeljstvu i odgovornosti, ističući da je dete najbitnije i da roditelji moraju biti spremni da se pomire sa tim.

Takođe, spekuliše se da Milica planira da uđe u rijaliti kako bi se suočila sa Terzom i njegovom ljubavnicom.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Trudna Milica Veličković ne zna šta ju je snašlo otkako je Terza ozvaničio vezu sa Sofijom

Iako se suočava sa brojnim teškoćama nakon javne prevare, Milica Veličković pokazuje istrajnost u svojoj odluci. Njena hrabrost i odlučnost su dobile veliku podršku javnosti, koja sa nestrpljenjem iščekuje njen dalji potez.

U celoj ovoj priči, javnost sa nestrpljenjem očekuje dalji razvoj događaja, dok se Terza, Sofija i Milica nalaze u centru pažnje medija i javnosti.

BONUS VIDEO: