ENA ZBOG ANĐELE POPILA SOČNU PSOVKU: Gastoz je SROZAO KO ČARAPU, a ona se još više UKOPALA reakcijom na njegovu OKRUTNOST!


IZVOR: Republika/M. K. V. - 13.10.2024 | 11:45


Čolićeva uporno nastoji da se zbliži s Marinkovićem.

Foto: Printskrin TV Pink
ENA ZBOG ANĐELE POPILA SOČNU PSOVKU: Gastoz je SROZAO KO ČARAPU, a ona se još više UKOPALA reakcijom na njegovu OKRUTNOST!

Pošto je izvisio kod Anđele Đuričić, Ena Čolić koristi svaku priliku da se približi Nenadu Marinkoviću Gastozu, međutim, on je sve okrutniji prema njoj. 

Foto: Printskrin TV Pink

Ena Čolić nagrabusila kod Gastoza zbog Anđele

Naime, čim je započela razgovor sa Gastozom o reklami koju je radila za neku cvećaru, on ju je odmah "sasekao" u šali i sočno opsovao.

- Kako me boli k*rac za tvoju cvećaru - oholo je rekao Nenad, a Ena je otišla u kuhinju.

- Uporedi me, nemam ništa, ništa protiv slobodno... Hajde nastavi, cvećara - pokušao je da nastavi razgovor Gastoz.

- Jasno mi je sve, ne smeš da pričaš sa mnom - zaključila je Ena.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Anđela Đuričić vraća Gastoza na fabrička podešavanja

Inače, Gastoz je zbog Đuričićke potpuno klonuo duhom pa ide po kući i jada se cimerima. Tako je ispričao Mileni Kačavendi situaciju, a ona je pokušala da muj pomogne da smisle neki plan kako bi prevazišao krizu.

- Ne obraća ti se uopšte - pitala je Kačavenda

- Ne, z*jebala me je Miljana. Rekla Anđeli evo ti čokoladica od Gastoza, ona rekla neću ništa od njega - ispričao je Gastoz.

- Moraš malo da obrneš roštilj. Ne možeš ti da budeš kuvana noga. Moramo da je čačnemo nekako, nije ni njoj svejedno. Nije raspoložena, vidim ja - rekla je Milena.

- Meni ne mora da se k*rči ovde. Ako nad osobom s kojom si do j*ja demonstriraš silu, kako je onda sa ostalima - zaključio je Gastoz.

Nakon što se požalio Kačavendi, Gastoz je nastavio da tumara imanjem, a onda je u kući Odabranih počeo da peva pesmu Saše Matića "Noći u Sibiru" koju je posvetio Anđeli.

BONUS VIDEO: