UČESNICA FARME SE OPASNO NAMERAČILA NA KRISTIJANA! Preti da mu poremeti odnos sa Kristinom, kadrovi mnoge ostavili u šoku!


IZVOR: Republika/ D. L. - 13.10.2024 | 12:15


Ovaj razgovor je zaintrigirao mnoge!

Foto: Printscreen Narodna TV
UČESNICA FARME SE OPASNO NAMERAČILA NA KRISTIJANA! Preti da mu poremeti odnos sa Kristinom, kadrovi mnoge ostavili u šoku!

U rijalitiju "Farma 8" došlo je do neočekivane situacije kada je Kiki Star otvoreno priznala Jeleni Golubović da je zaljubljena u Kristijana Golubovića. Iako je svesna da je Kristijan zauzet, Kiki je odlučila da ne preduzima nikakve korake koji bi mogli da ugroze njegov odnos sa Kristinom Spalević.

- Šapni mi... Misliš na gazdu? - molila je Jelena.

- Ja sam zadnjih dana počela da ga sanjam... Iskreno da ti kažem, malo su nebulozne stvari. Kao da su ušle neke devojke, napadale ga, ja ljubomorisala, pravila scene... On mene mnogo privlači - rekla je Kiki.

- Gazda? Šta ćeš da radiš? - pitala je Jelena.

Foto: Narodna TV

Kiki Nikolić i Jelena Golubović

 

- Ne bih imala ništa sa njim jer je oženjen... Znam i da on ne bi ništa sa mnom, jer on ne voli ono što sam ja - dodala je Kiki Star.

Foto: Narodna TV

Kiki Nikolić i Jelena Golubović

 

Nedavno je došlo do haosa u rijalitiju kada se Peci slošilo nakon svađe, a Jelena je reagovala i izrazila svoje mišljenje o tome. Ova neočekivana situacija definitivno je izazvala dosta pažnje među gledaocima.

Inače, učesnici rijalitija Farma 8 Boža Džons, Andrea Anđelković, Nikola lakić i Elena Petrović osamili su se jutros u radionici gde su pekli tortilje.

Bolje da budu prepečenije ili žive - navela je Andrea.

Oni su sve vreme jeli dok su ih pripremali, a da li su ostale farmere obavestili o pripremi ovog peciva, ostaje da saznamo.

Podsetimo, voditeljka Dušica Jakovljević ugostila je nedavno emisiji "Vanredno ubacivanje" novog učesnika "Farme 8". Radi se o Saletu Luksu, bivšem zadrugaru, koji se proslavio učešćem u petoj sezoni popularnog rijalitija "Zadruga".

BONUS VIDEO: