UČESNICA "ELITE 8" ĆE BITI DEBELO UDARENA PO DŽEPU: Iznela informaciju koja se drži u STROGOJ TAJNOSTI! Veliki Šef na POTEZU!


IZVOR: Republika/M. K. V. - 13.10.2024 | 14:15


Ostaće bez dobrog dela honorara.

Foto: Shutterstock
UČESNICA "ELITE 8" ĆE BITI DEBELO UDARENA PO DŽEPU: Iznela informaciju koja se drži u STROGOJ TAJNOSTI! Veliki Šef na POTEZU!

U javnosti već godinama postoji polemika oko visine honorara rijaliti takmičara, a pravila poslovne tajne prilikom potpisivanja ugovora zahtevaju od takmičara da ne iznose detalje dogovora. Međutim, juče se dogodilo nešto neočekivano kada je Milana Šarac, poznatija kao Mimas, otkrila kolika je novčana naknada za njen boravak u rijalitiju.

Naime, tokom nominacija i prepirke sa drugom takmičarkom, Miljanom Kulić, Mimas je nenamerno otkrila da je njen nedeljni honorar čak 3.000 evra. Imajući u vidu da je ovo otkrivanje kršenje pravila, ostaje da vidimo da li će biti sankcionisana zbog ove greške.

Foto: printskrin instagram

Milana Šarac Mimas tvrdi da joj je jednonedeljni honorar 3.000 evra

Inače, oko visine honorara takmičara, spekulisalo se i pre početka "Elite 8" kada je navođeno da su najbolje plaćene rijaliti zvezde poput Maje Marinković, Aneli Ahmić, Marka Janjuševića Janjuša i Jovane Tomić Matore.

Takođe, postoji verovanje da je Miroslav Pržulj jedan od takmičara koji je najviše profitirao od učešća u rijalitiju, s obzirom da je od višegodišnjeg učešća u rijalitijima sebi obezbedio stan u centru Beograda.

Ovaj slučaj definitivno baca novo svetlo na pitanje visine honorara rijaliti takmičara, ali takođe postavlja pitanje sankcija za otkrivanje ovih informacija. S obzirom na javni interes za ovu temu, očekuje se da će ova polemika još dugo biti aktuelna u medijima.

Foto: Printscreen/PINK

Milana Šarac Mimas je možda namerno lupila ogromnu cifru

Međutim, ima i onih koji smatraju da se Mima namerno lupila ovako veliku cifru da bi nervirala Kulićku, te da neće biti kaženja jer nije otkrila svoju realnu cenu s obzirom na to da su gore pomenute mnogo veće zvezde od nje plaćene između 2.000 i 4.000 evra.

BONUS VIDEO: