MILICA DONELA NOVU ŠOK-ODLUKU: Umesto suočavanja u "Eliti 8" Terzi poslala BRUTALNU poruku i oprostila se s njim ZAUVEK!


IZVOR: Republika/M. K. V. - 13.10.2024 | 15:15


Njene reči će mu odzvanjati u glavi!

Foto: youtube.com/RTV Pink Official
MILICA DONELA NOVU ŠOK-ODLUKU: Umesto suočavanja u "Eliti 8" Terzi poslala BRUTALNU poruku i oprostila se s njim ZAUVEK!

Rijaliti učesnik Borislav Terzić Terza nedavno je izazvao veliku pažnju javnosti svojim postupcima, kada je prevario svoju trudnu devojku i verenicu Milicu Veličković sa Sofijom Janićijević.

Nakon što je Terza izjavio da se brine za to kako roditelji Sofije Janićijević gledaju na njihovu vezu i celokupnu situaciju, Milica se oglasila rečima koje su izazvale lavinu komentara.

- I treba više da se brine za njene roditelje, jer je nas izgubio i u našim životima više ne postoji, tako da nadam se da će on i Sofija zauvek ostati zajedno. Što se tiče našeg susreta kad se porodim, nema potrebe da se plaši, jer nas nikad neće videti - poručila je Milica, kako prenosi Informer.

Foto: Ata Images/Printskrin

Nakon svih scena koje joj je priredio Milica Veličković Terzu više ne želi očima da vidi

Inače, Terzin postupak naišao je na žestoku osudu javnosti, a Milica je odlučila da javno prokomentariše situaciju. Izjavila je da Terza i treba više da se brine za roditelje svoje nove devojke, jer je njih dvoje izgubio i više ne postoji u njihovim životima.

Takođe, istakla je da se nada da će Terza i Sofija zauvek ostati zajedno.

Milica je takođe odgovorila na Terzinu brigu oko njihovog budućeg susreta nakon porođaja.

Rekla je da Terza nema potrebe da se plaši, jer ih nikada više neće videti.

Njene reči su izazvale burne reakcije javnosti, a situacija između Terze, Milice i Sofije i dalje je predmet žestokih rasprava.

BONUS VIDEO: