KAČAVENDA NI NE SLUTI ŠTA JOJ SE DEŠAVA NAPOLJU: Oglasio se njen najveći NEPRIJATELJ, radi joj IZA LEĐA, dok je ona u ELITI!


IZVOR: Republika/M. K. V. - 13.10.2024 | 16:15


On koristi svaku priliku da je omalovaži i diskredituje.

Foto: ST/Vladimir Lukić
KAČAVENDA NI NE SLUTI ŠTA JOJ SE DEŠAVA NAPOLJU: Oglasio se njen najveći NEPRIJATELJ, radi joj IZA LEĐA, dok je ona u ELITI!

Politički analitičar i bivši učesnik "Elite 7" Slobodan Josipović nastavio je da blati Milenu Kačavendu, koja mu je na tapetu otkao je napustio prošlu sezonu popularnog rijalitija.

Kako pomno prati i dešavanja u "Eliti 8" Sloba je rešio da i ovog puta ne ćuti, te je javno udario na čuvenu kumu i isprozivao je na svom Instagram profilu.

Foto: printskrin instagram

Slobodan Josipović opleo po Mileni Kačavendi

Naime, on je iskoristio priliku da je potkači zbog rečnika kojim se služi trenutno u Beloj kući.

- Ovakav rečnik nije ni za štalu, a kamoli za televiziju - napisao je Sloba u Instagram priču uz skrinšot na kome se vidi Milena kako govori za crnim stolom.

Podsetimo, Josipović je nedavno za portal Republika otvorio dušu i progovorio i o drugim odnosima koje je imao tokom svog boravka na imanju u Šimanovcima, ali i sa kim je i po završetku sedme sezone ostao u kontaktu.

Posebno se osvrnuo na svoj odnos sa Urošem Stanićem, koji kad god pomene Slobu, aludira na njegovo seksualno opredeljenje.

Međutim, kako Josipović tvrdi, Uroš nije loš dečko, samo pogrešno interpretira njegovu naklonost.

Foto: printscreen/RTV Pink

Slobodan Josipović pomno prati i "Elitu 8"

Podsetimo, Uroš Stanić nedavno je otkrio da mu je upravo Slobodan Josipović pomogao u teškom trenutku kada je ostao bez novca.

Nažalost, zbog te pomoći Uroš je, kako dalje tvrdi, izgubio svog dečka iz Beča.

Mene je moj dečko iz Beča ostavio zbog Slobe. Ja njega stvarno volim, on je meni pomogao jer sam ostao bez novca i donirao mi je 7000 dinara, to mu nikada neću zaboraviti. Ja sam svestan svega i zaista mu ništa ne zameram, njega stvarni volim na poseban način - otkrio je Uroš pre nego što je ušao u "Eliti 8".

BONUS VIDEO: