ANĐELA ĐURIČIĆ NAPUŠTA ELITU 8! Saopštena odluka, hitno se čeka ADVOKAT da reaguje! (FOTO)


IZVOR: Republika/O. B. - 14.10.2024 | 05:45


Anđela Đuričić mora da napusti imanje u Šimanovcima zbog tužbe.

Foto: Printskrin/RTV PINK
ANĐELA ĐURIČIĆ NAPUŠTA ELITU 8! Saopštena odluka, hitno se čeka ADVOKAT da reaguje! (FOTO)

Tokom nedavne emisije "Nominacije", poznata crnogorska starleta Anđela Đuričić izazvala je pažnju javnosti najavom tužbe protiv takmičarke Milane Mima Šarac. Anđela je uputila oštre reči prema Mimi, nazivajući je "potrčkom" i najavivši da će se konsultovati sa advokatom kako bi proverila da li ima osnova da podnese tužbu protiv nje.

Ova najava je izazvala brojne reakcije, a javnost sa nestrpljenjem očekuje dalji razvoj situacije.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Anđela Đuričić Elita 8

 

Nakon Anđeline najave tužbe, društvene mreže su preplavljene komentarima i spekulacijama o mogućim razlozima iza ovog poteza. Mnogi su izrazili svoje mišljenje o ovoj situaciji, dok su se drugi pitali šta je tačno dovelo do ovakvog sukoba između Anđele i Mime.

- Totalno ste mi neinspirativni, znam vas od pete sezone. Ne mogu da izdvojim nijednu karakternu osobinu kod vas dvoje. Mima je jedina osoba koja je došla i rekla odvratnu laž o meni, proveriću da li za to može da ide tužba. Ako može, dobićeš je. Nemam ništa lepo da kažem o tebi, nisi harizmatična, nemaš iks faktor. Nemaš karakter, a trudiš se da pokažeš da ga imaš. Da ti sad dođe Rajačić, imala bi Grujin stav - rekla je Anđela.

Foto: printscreen/RTV Pink

Anđela Đuričić Elita 8 Zadruga

 

- Grujo lepo pevaš, ali ne osećam emociju u tvom glasu, jer si i ovako hladna osoba. Ne treba da se blamiraš i ponižavaš. Ispao si loš prema njoj kad si otišao kod Kristine u krevet i time si je oprao. Poslaću Mimas, ostaviću Gruju - završila je ona.

BONUS VIDEO: