MATOROJ VESELO, ANITI PRESELO! Procurila Tomićkina VRELA fotka - ozvaničena veza sa FATALNOM CRNKOM! (FOTO)


IZVOR: Republika/M. P. - 13.10.2024 | 21:15


Jovana više ne krije svoju novu ljubav!

Foto: printscreen/RTV Pink
MATOROJ VESELO, ANITI PRESELO! Procurila Tomićkina VRELA fotka - ozvaničena veza sa FATALNOM CRNKOM! (FOTO)

Jovana Tomić Matora, poznata učesnica rijalitija "Elita 7", ponovo je privukla pažnju javnosti svojim ljubavnim životom. Naime, Matora je večeras podelila fotografiju na Instagramu na kojoj pozira sa svojom novom devojkom, fatalnom crnkom Stefani Grujić. Fotografija je nastala u jednom popularnom beogradskom restoranu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jovana Tomic (@matora23)

Ljubavne veze i raskidi Jovane Tomić Matore

Jovana Tomić Matora je tokom svog učešća u rijalitiju prošla kroz dve ozbiljne ljubavne veze. Prva veza bila je sa Sanjom Stanković, koja je ostavila dubok emotivni trag nakon raskida. Zatim je usledila brza odluka o braku sa Anitom Stanojlović, koja je završila razvodom nakon saznanja da se Anita dopisivala Mateom Car.

Posle razvoda, Matora je odlučila da se reši svih uspomena koje je podsećaju na Anitu Stanojlović. Jedan od koraka u tom procesu bio je pokušaj uklanjanja tetovaže posvećene bivšoj supruzi. Matora je otvoreno priznala da je želela da precrtava tetovažu, a istakla je i da nikada ne bi uklonila tetovažu posvećenu Sanji Stanković ili bilo kojoj drugoj bivšoj devojci.

MATOROJ VESELO, ANITI PRESELO

Inače, dok Matora uživa, njena bivša Anita Stanojlović nema sreće u ljubavi. Nedavno je njen bivši partner Anđelo Ranković raskinuo sa njom, a Stanojlovićeva je odlučila da promeni imidž i kosu ofarba u crveno.

Foto: Instagram.com

Anita Stanojlović

BONUS VIDEO: