TERZA SAZNAO ISTINU O PROŠLOSTI LJUBAVNICE I PODIVLJAO: Uživo u programu dao KRVNO OBEĆANJE, ovo će uništiti TRUDNU Milicu!


IZVOR: Republika/O. B. - 14.10.2024 | 13:45


Bora Terzić šokirao izjavom u "Eliti 8"!

Foto: ATA Images
TERZA SAZNAO ISTINU O PROŠLOSTI LJUBAVNICE I PODIVLJAO: Uživo u programu dao KRVNO OBEĆANJE, ovo će uništiti TRUDNU Milicu!

Prošle noći u rijalitiju "Elita 8" Lepi Mića nakon izbacivanja započeo je svoju igru istine. Bora Terzić dobio je šok-pitanje od Miće, a radilo se o prošlosti njegove ljubavnice Sofije Janićijević

Naime, dosta se spekuliše da je Sofija iza sebe, pre ulaska u "Elitu", ostavila burnu prošlost, te su mnogi mišljenja da će tek isplivati sve o njoj i detalji koji će šokirati javnost. Kada je Bora dobio pitanje o njenoj prošlosti, na trenutak je zastao i prebledeo, a potom je sve šokirao izjavom. 

Foto: Printscreen/PINK

Bora Terzić "Elita 8"

 

- Boro, kada bi čuo priče o Sofiji o njenoj prošlosti, da li bi ostao s njom - upitao je Mića

- Više nikom ne bih prešao u životu, ali pričam s njom svaki dan i rekla mi je da nema ništa tako - rekao je Bora.

Foto: Ata images

Milica Veličković i Bora Terzić "Elita 8"

 

Podsetimo, prošle noći Terzina trudna verenica Milica Veličković uključila se uživo u program i poručila sledeće:

- Dečko je najveći folirant, nadam se da će ostati sa Sofijom da mene ne bi smarao kada izađe jer je N. N., ali nek bude s nekom drugom samo mene nek ne zove. Naravno, zašto ne bih? Doživljavam ga kao da bi otišao u prodavnicu i pre kupio sebi smoki,a ne detetu, čim je spreman da radi ovakve stvari dok je sam trudna u šestom mesecu. Ne treba mi stvarno, ni mom ženskog detetu. Još veća sramota će ga biti što svi znaju da je on otac, a upisan je kao N. N. Pa iskreno prvih dana mi je bilo jako teško, dobila sam psihijatrijsku terapiju i više ne plačem. Srce mi je mnogo lupalo, nisam spavala i morala sam da potražim stručnu pomoć. Ona stvarno čačka mečku, mislim da je devojka bila moj fan. Njena majka je rekla da je ona velika vernica, a ona planira da kupi stan. Tako da se nadam da će ona i Terza moći da žive tamo  - rekla je Milica.

BONUS VIDEO: