OVO JE SPASLO MILICU VELIČKOVIĆ ABORTUSA! Mogla da izgubi BEBU zbog Terzine ljubavnice, a onda je donela HITNU ODLUKU!


IZVOR: Republika/O. B. - 14.10.2024 | 12:15


Milica Veličković morala da potraži stručnu pomoć!

Foto: ST/Dragan Kadić, Shutterstock, Printscreen/Pink TV
OVO JE SPASLO MILICU VELIČKOVIĆ ABORTUSA! Mogla da izgubi BEBU zbog Terzine ljubavnice, a onda je donela HITNU ODLUKU!

Prošle noći gledaoci rijalitija "Elita 8" imali su priliku da prisustvuju nezapamćenom događaju u emisiji "Izbacivanje". Trudna verenica takmičara Bore Terzića Milica Veličković uključila se uživo u program i šokirala javnost otvorenim izjavama o Terzićevoj prevari sa Sofijom Janićijević.

Milica je hrabro istupila pred kamerama i otvorila dušu gledaocima, otkrivajući detalje o neverstvu verenika. Njene reči su izazvale burne reakcije među učesnicima rijalitija i publikom, dok je Milica hrabro stajala iza svojih reči, izražavajući odlučnost da se suoči sa ovom teškom situacijom.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Bora Terzić, Sofija Janićijević, Milica Veličković

 

- Koliko ti je stvarno teško - upitala je Dušica.

- Pa, iskreno, prvih dana mi je bilo mnogo teško, dobila sam psihijatrijsku terapiju i više ne plačem. Srce mi je mnogo lupalo, nisam spavala i morala sam da potražim stručnu pomoć - rekla je Milica.

- Mogla bi beba da bude ugrožena zbog stresa - rekla je Dušica.

- Zato sam i potražila pomoć, ali hvala bogu sve je u redu sa bebom - rekla je Milica.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Sofija Janićijević i Milica Veličković

 

Pored otkrivanja preljube, Milica je takođe istakla da je zbog stresa koji je doživela nakon saznanja o prevari, potražila stručnu pomoć da bi zaštitila zdravlje nerođenog deteta. Ova hrabra odluka da se obrati stručnjacima pokazuje duboku brigu i odgovornost prema svom detetu, te je izazvala veliko poštovanje među publikom.

Ova situacija dodatno je začinila već emotivno nabijenu atmosferu u rijalitiju "Elita 8", pružajući gledaocima uvid u privatne i emotivne izazove sa kojima se takmičari suočavaju. Milicina hrabrost i iskrenost u veoma intimnoj situaciji naišle su na različite komentare i reakcije, dok je njena otvorenost otvorila nove teme za raspravu među učesnicima i gledaocima rijalitija.

Foto: youtube.com/RTV Pink Official

Milica Veličković u emisiji

 


Milicina hrabrost da javno progovori o svojim emotivnim i ličnim izazovima postala je inspiracija mnogima, ističući važnost iskrenog suočavanja sa problemima i traženja podrške kada je to potrebno. Njena priča dodatno je naglasila kompleksnost ljudskih odnosa i emocionalne dinamike koja se odvija unutar rijaliti sveta.

BONUS VIDEO: