ŠOK PRIZNANJE MALOG PEJE: Otkrio ISTINU o Ceci Ražnatović, obelodanio šta je uradila Zlati Petrović!


IZVOR: Republika/O. B. - 14.10.2024 | 16:15


Jovan Pejić progovorio o Ceci Ražnatović.

Foto: ATA Images
ŠOK PRIZNANJE MALOG PEJE: Otkrio ISTINU o Ceci Ražnatović, obelodanio šta je uradila Zlati Petrović!

Jedan od najnovijih učesnika popularnog muzičkog takmičenja Elite 8 jeste Jovan Pejić, sin poznate pevačice Zlate Petrović i voditelja Zorana Pejića Peje. Međutim, ono što je iznenadilo mnoge jeste činjenica da je Jovan rođen vantelesnom oplodnjom, o čemu je javno govorio u jednoj televizijskoj emisiji.

Jovan je otvoreno govorio o svom poreklu, ističući da se nikada nije stideo činjenice da je rođen vantelesnom oplodnjom.

Foto: Printskrin/RTV PINK

Jovan Pejić Peja Elita 8

 

- Majka nije mogla da ostane u drugom stanju, otišla je na vantelesnu oplodnju, ja sam dete iz epruvete i ne stidim se toga. Nikada, ali zaista nikada to meni nije smetalo, a ni društvu oko mene", istakao je Jovan.


Osim toga, mladi Pejić je otkrio da je folk zvezda Ceca Ražnatović pružila podršku njegovoj mami Zlati Petrović u procesu vantelesne oplodnje. Ceca je preporučila doktora koji je pomogao Zlati da ostvari svoju želju za roditeljstvom, što je rezultiralo rođenjem Jovana.

Foto: ST/Vladimir Lukić/Dragan Kadić

Zlata Petrović i Jovan Pejić Peja

 

- Mama dugo nije mogla da ostane trudna. Ona je dobila savete od Cece Ražnatović, koja joj je preporučila doktora, zahvaljujući kom je vantelesnom oplodnjom mama uspela da zatrudni. Ja sam dete iz epruvete", ispričao je Jovan.

Ovim hrabrim i iskrenim rečima, Jovan Pejić je pokazao da je ponosan na svoje poreklo i da je spreman da javno govori o temama koje su često tabu u društvu. Njegova iskrenost sigurno će inspirisati mnoge ljude i otvoriti dijalog o vantelesnoj oplodnji i drugim poteškoćama s kojima se parovi susreću u procesu ostvarivanja roditeljstva.

BONUS VIDEO: