OBEZBEĐENJE ULETELO ZBOG PODIVLJALE MILJANE KULIĆ: Karambol na imanju, učesnica se guši u suzama!


IZVOR: Republika/M. I. - 14.10.2024 | 16:45


Miljana Kulić je napravila haos tokom današnje podele budžeta.

Foto: printscreen/RTV Pink
OBEZBEĐENJE ULETELO ZBOG PODIVLJALE MILJANE KULIĆ: Karambol na imanju, učesnica se guši u suzama!

Prošle noći gledaoci rijalitija "Elita 8" ostali su iznenađeni kad je Saša Mihajlović neočekivano napustio vilu. Saša, koji je bio jedan od omiljenih takmičara, iznenadio je, kako cimere tako i publiku, odlukom da napusti takmičenje. Ovaj potez izazvao je brojne spekulacije o razlozima njegovog napuštanja rijalitija.

Pismo koje je stiglo u "Elitu 8" otkrilo je da je novi ovonedeljni vođa Luka Vujović. Ova vest izazvala je dodatno uzbuđenje među takmičarima, budući da je Luka dosad bio izuzetno tih i povučen u vili. Njegovo imenovanje za vođu sigurno će doneti nove dinamike i promene u kući.

Situacija na raspodeli budžeta između Miljane Kulić i Stefana Korde izmakla je kontroli, što je rezultiralo žestokim sukobom između ove dvoje učesnika, a obezbeđenje je hitno moralo da se umeša, kako bi sprečilo ozbiljniji okršaj, s obzirom da se Miljana nije zaustavljala sa provokacijama, a Stefan je bio sve napetiji, dok je Stefanova izabranica, Ana Nikolić, plakala kao kiša: POGLEDAJ GALERIJU

 

- J*baću ti mamu bolesnu. Što si uzeo Anine pare? P*derčino bolesna - rekla je Miljana.

- Imam pravo da stavim u kofer - rekao je Stefan.

- Folirantu, čiji ti abortus spominješ - pitala je Miljana.

- Ti si prva počela - rekao je Korda.

- J*baću ti sve, zapanti kad si ušao - rekla je Kulićeva.

 Mnogi su iznenađeni ovakvim ponašanjem učesnika, dok su drugi navikli na ovakve konflikte. Ipak, jasno je da je ova situacija izazvala veliku tenziju među učesnicima.

BONUS VIDEO: