HLADAN TUŠ ZA ENU ČOLIĆ UŽIVO NA PINKU: Matejina bivša zakucana za dno, Aneli dolila ulje na vatru!


IZVOR: Republika/M. I. - 14.10.2024 | 19:45


Ena Čolić ne može da se izbori sa Aneli Ahmić, koja koristi svaku priliku da je prokomentariše.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
HLADAN TUŠ ZA ENU ČOLIĆ UŽIVO NA PINKU: Matejina bivša zakucana za dno, Aneli dolila ulje na vatru!

Prošle noći gledaoci rijalitija "Elita 8" ostali su iznenađeni kad je Saša Mihajlović neočekivano napustio vilu. Saša, koji je bio jedan od omiljenih takmičara, iznenadio je, kako cimere tako i publiku, odlukom da napusti takmičenje. Ovaj potez izazvao je brojne spekulacije o razlozima njegovog napuštanja rijalitija.

Pismo koje je stiglo u "Elitu 8" otkrilo je da je novi ovonedeljni vođa Luka Vujović. Ova vest izazvala je dodatno uzbuđenje među takmičarima, budući da je Luka dosad bio izuzetno tih i povučen u vili. Njegovo imenovanje za vođu sigurno će doneti nove dinamike i promene u kući.

Kako je došlo vreme da Luka podeli budžet za ovonedeljne troškove, vođa je krenuo da komentariše ukućane i daje im novac, a na red je došla Ena Čolić, koja je dobila najveći budžet, zbog čega je odmah reagovala Aneli Ahmić, koja smatra da je to bilo neiskreno sa Lukine strane. Čim se u raspravu uključila Aneli, Ena joj je odbrusila, nakon čega je nastala žestoka rasprava, koja je potrajala, a takmičari su bili sve nervozniji i napetiji, s obzirom da se podela budžeta odužila: POGLEDAJ GALERIJU

 

- Vidi ovu klošarku, ovaj Luka klošar njoj daje pet hiljada, a Kariću daje mali budžet - dodala je Aneli.

- Klošarko, prijateljstvo se ne meri parama - kazala je Ena.

- Jadnice jedna bedna. Ja te bolim. Ti si opterećena sa mnom - rekla je Aneli.

- Ena, saslušaj me. Dajem ti veliki budžet. Ja sam taj koji ima lepo mišljenje o tebi. Ne želim ni ništa loše. Ne mislim samo da je okej kad nekog vređaš, to mi se ne dopada - kazao je Luka.

BONUS VIDEO: