MILICA DOBILA UPUTSTVO KAKO DA SE REŠI TERZE: Ovo je NAJBITNIJA STVAR za njenu bebu i BUDUĆEG PARTNERA!


IZVOR: Republika/M. K. V. - 15.10.2024 | 02:30


Mora da bude stabilna i jaka!

Foto: youtube.com/Zadruga Official, pixabay.com
MILICA DOBILA UPUTSTVO KAKO DA SE REŠI TERZE: Ovo je NAJBITNIJA STVAR za njenu bebu i BUDUĆEG PARTNERA!

Situacija u kojoj se našla trudnica Milica Veličković kada je verenik Borislav Terzić Terza sa kojim čeka dete javno prevario sa Sofijom Janićijević i ozvaničio vezu sa njom, potresla je mnoge. Među njima je i pobednica "Zadruge 3" Iva Grgurić, koja joj je dala savet kako da prevaziđe krizu jer kao žena veoma saoseća sa nom.

Foto: ST/B. Jovanović

Iva Grgurić iskreno saoseća sa trudnom Milicom

Iva smatra da su u ovom slučaju svi pogrešili, ali da Milica mora napraviti promenu za dobrobit svoje porodice. 

Milica mora da prestane da gubi vreme na Terzu i posvetiti se svojoj bebi. On nije dobar za nju, a njena pažnja bi trebalo da bude usmerena na dete, ne na odnos koji je osuđen na propast. Vreme je da odraste i preuzme odgovornost - poručila je Iva za beogradske medije, te dala savet budućoj majci:

- Ja bih je posavetovala da ne bude psihički loše, jer od tog propadanja i nervoze ili neke depresije nema apsolutno ništa. Ona mora da bude jaka zbog sebe i zbog svog deteta. Treba samo da nastavi dalje jaka, snažna i da ubuduće pomno gleda kakvog partnera bira za sebe i za oca deteta, ako još bude rađala, a ja joj želim svu sreću. Milica i njen stav i karakter mi se sviđaju, šta god da bude, mislim da će u svakom slučaju bolje odgajati dete bez njega, koji se tako poneo prema trudnoj ženi. Ne vidim zašto je i ulazio u "Elitu 8" kad je ona u drugom stanju, trebalo je da ostane uz nju i da joj bude podrška. Zar su ljudi nesposobni da zarade napolju novac, nego moraju da idu u rijaliti, a svakao će ostati i bez para. 

BONUS VIDEO: