IVAN MARINKOVIĆ NA STUBU SRAMA! Evo kako su glasali njegovi cimeri, dodeljena mu ova sramna titula!


IZVOR: Republika/ D. L. - 15.10.2024 | 08:15


Šta su se na mene nakačili? Je l' moguće - rekao je Ivan Marinković.

Foto: printscreen/RTV Pink
IVAN MARINKOVIĆ NA STUBU SRAMA! Evo kako su glasali njegovi cimeri, dodeljena mu ova sramna titula!

Voditelj Milan Milošević saopštio je učesnicima rijalitija Elita 8 da se na prvom mestu, odlukom gledalaca, kao najveći lažni moralista našao se Ivan Marinković, te je to prokomentarisala Ena Čolić, koja je žacnula cimera baš tako gde treba! 

- Šta su se na mene nakačili? Je l' moguće - rekao je Ivan Marinković. 

- Ne mislim da je najveći lažni moralista, ali definitivno spletkari. On misli da je ispravan, ali mu njegov život i postupci mu ne daju da morališe - rekla je Ena.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Ivan Marinković izglasan za lažnog moralistu

 

- Što se tiče tih negativnih anketa, nekada ljudi nisu realni, ali je ovo realno do j*ja. On koju god vezu da je podržavao, nije uspela, a ona koju je govorio da neće opstati, napolju je opstala - rekao je Munjez.

- Na ovoj anketi sebe nisam očekivao, za sve ove prethodne sezone, na svakoj sam prvi i to ubedljivo - rekao je Marinković. 

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Ivan Marinković izglasan za lažnog moralistu

 

- Ne mogu ovo više da podnesem, on je najgori u svemu, ja mislim da neko treba da ga vrati na pravi put, ja ću dati sve od sebe - rekla je Miljana, pa se napravila prava polemika za crnim stolom.

Inače, jedna od glavnih tema u rijalitiju "Elita 8" je odnos Sofije Janićijević i Borislava Terzića Terze, koji je zbog ove atraktivne plavuše šutnuo svoju trudnu verenicu Milicu Veličković. Međutim, pre nego što je bacio oko na Sofiju, Terza je pikirao jednu bivšu zadrugarku.

Pevačica Marijana Zonjić je sinoć u emisiji "Pitam za druga" otkrila šta se desilo letos.

- Moram da ti otkrijem da su me Terza i Rajačič zapratili na Instagramu, odmah nakon finalne žurke, nakon kraja Elite. Terza je tada bio sa Milicom, te sam uvidela kakav je on muškarac. Nema ni gram empatije prema trudnoj devojci. Što se tiče Sofije, ona mi se nikako ne dopada - otkrila je Marijana.

BONUS VIDEO: