HITNO SE OGLASIO ZOLA! Čolić stigao u Beograd, pa poslao jasnu poruku Miljani! Evo šta se dešava posle njenog abortusa!


IZVOR: Republika/ D. L. - 15.10.2024 | 11:15


Šuška se da bi Zola uskoro trebalo da uđe u "Elitu 8", ali to još uvek nije potvrđeno. Ovo je izazvalo dodatnu pažnju medija i javnosti.

Foto: M.P./ATAImages, youtube.com/Zadruga Official
HITNO SE OGLASIO ZOLA! Čolić stigao u Beograd, pa poslao jasnu poruku Miljani! Evo šta se dešava posle njenog abortusa!

Bivši učesnik rijalitija "Zadruga" i bivši dečko Miljane Kulić, Lazar Čolić Zola, nedavno se vratio u Beograd. Nakon što je Kulićeva abortirala njegovo dete, interesovanje javnosti za njihov odnos je poraslo i glavna su tema u Eliti 8.
 

Šuška se da bi Zola uskoro trebalo da uđe u "Elitu 8", ali to još uvek nije potvrđeno. Ovo je izazvalo dodatnu pažnju medija i javnosti, koja sa nestrpljenjem očekuje njegov eventualni povratak u rijaliti.

Foto: Ata images, Republika

Lazar Čolić Zola, Miljana Kulić i Marija Kulić

 

U međuvremenu, Marija Kulić, majka Miljane Kulić, nedavno je izjavila da je tužila Zolu.

Foto: Instagram printscreen

Lazar Čolić Zola objava na Instagramu

 

Ona je istakla da je razgovarala sa psihijatrima i da će tražiti zabranu prilaska Zoli jer je, prema njenim rečima, konstantno uznemirava psihički i traži novac od Miljane, a on se sada oglasio preko društvenih mreža.

Foto: M.P./ATAImages, Printscreen/Pink

Miljana Kulić i Lazar Čolić Zola

 

Staratelj po potrebi, da li snosiš odgovornost i za pokušaj ubistva štiklom? Da li bi se ti kao staratelj na sudu pojavila? - napisao je Zola i dodao:

- Povodom prijave gospođe želim da se oglasim. Dok su ti novčići u ruci onda ti odgovara da budeš staratelj, da podnosiš krivične prijave, da vređaš tuđe porodice i pokušavaš da prebaciš na mene krivicu. 


Ova situacija između bivših učesnika "Zadruge" i njihovih porodica privlači veliku pažnju javnosti, a budući događaji će sigurno dodatno zainteresovati ljude za njihovu sudbinu. Sve ove informacije ukazuju na to da će njihov odnos i dalje biti tema brojnih medijskih izveštaja i komentara.

BONUS VIDEO: