SOFIJA ĆE UNIŠTITI TERZU: Preljubniku planira da zabije NOŽ U LEĐA s ovim muškarcem!


IZVOR: Republika/M. P. - 15.10.2024 | 14:45


Đuričićeva otkrila ko se atraktivnoj plavuši zapravo dopada!

Foto: ATA Images
SOFIJA ĆE UNIŠTITI TERZU: Preljubniku planira da zabije NOŽ U LEĐA s ovim muškarcem!

Jedna od glavnih tema u rijalitiju "Elita 8" ovih dana su Sofija Janićijević i Borislav Terzić Terza, koji je s ovom atraktivnom cimerkom prevario trudnu Milicu Veličković. Sinoć se povela priča o njihovom odnosu u emisiji "Pretres nedelje", a Anđela Đuričić je otkrila da se Sofiji zapravo sviđa Stefan Karić.

Foto: Printskrin/RTV PINK

Anđela raskrinkala Sofiju

- Anđela Đuričić je rekla večeras da se Sofiji sviđa neki drugi muškarac - rekao je voditelj Milan Milošević.

- To je Stefan Karić - rekla je Anđela, pa dodala:

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Anđela otkrial da se Sofiji sviđa Stefan Karić

- Što se tiče Terze... Mislim da nisi dobro, nisi sigurno dobro.  Da si normalan i dobro, ti nikada sebi ne bi dozvolio da ovo pričaš... Sve si to znao kada si ušao, Sofija te truje, uništava te i uništiće te - istakla je Crnogorka.

Podsećanja radi, Terza je pre toga izneo prljav veš o Milici.

Foto: Printskrin/RTV PINK

Sofija i Terza tokom pauze

- Terza je sinoć izneo prljav veš o Milici Veličković. Rekao je da je abortirala i pre njega, potvrdio je sve njene grupnjake i otkrio da ne može da joj pređe preko toga - rekao je Milan.

- Ja se sećam da, kad je Milica saznala da je trudna, rekla je da nikad ne bi abortirala u životu, ja sam u šoku da on koristi svaku priliku da ponizi Milicu - skočio je Nenad Macanović Bebica.

- Milica se meni ovde klela u sve najmilije da to nije istina. Ja sam njoj slepo verovao, a ona je mene lagala. Ja sam se dvoumio da li to kažem, ali meni se život zgadio. Ja sam rekao jer je meni muka od tih stvari, ja za abortus ne tvrdim, ali otkriću sve. Ja sam ovde rekao da je ona protiv abortusa, a neko mi je rekao da joj ne bi bio prvi put. Evo, ja ću pitati Gastoza da mi sve otkrije - rekao je Terza.

BONUS VIDEO: