"SAD SE OPET VIĐA SA ZVEZDANOM!" Ana Ćurčić još jednom OBMANULA naciju, obelodanjena njena NAJMRAČNIJA tajna!


IZVOR: Republika/Š. P. - 15.10.2024 | 16:45


Učesnik Elite 7 je otkrio sve o pomirenju Ane i Zvezdana.

Foto: ST/Dragan Kadić, ATAImages
"SAD SE OPET VIĐA SA ZVEZDANOM!" Ana Ćurčić još jednom OBMANULA naciju, obelodanjena njena NAJMRAČNIJA tajna!

Posebno interesantni komentari stigli su od gosta Marka Đedovića, koji je danas gostovao u emisiji "RedAkcija". On je izneo svoje mišljenje o pomirenju Zvezdana Slavnića i Ane Ćurčić, ističući nekoliko ključnih tačaka.

Marko je skrenuo pažnju na činjenicu da Ana Ćurčić, nakon svega što je izjavljivala o Zvezdanu Slavniću, sada mirno stoji pored njega. Njegova argumentacija je bila jasna - kako je moguće da osoba koja je javno govorila o lošem tretmanu sada izgleda pomireno i srećno sa tom istom osobom?

Foto: shutterstock, pink/printscreen. ST/Nemanja Pančić

Ana Ćurčić i Marko Đedović

 

- Gde se žrtva slika sa džetalom, Ana je pričala sve loše o Zvezdanu, a sada se mire. Ona gleda njega u oči, a pričala je da ju je vezivao za radijator. Ona je lupila šamar svim žrtvama nasilja - govorio je Marko.

- Sada se vidi da je cela Anina priča bila fejk, ona je pokušala da prebaci mnoge stvari na moj račun. Ona je mene tužila, a sada mi je dala idealnu priliku za kontra tužbu, za sve što je ona kačila o meni. Žena koja ne okači sliku sa unučetom nego sa njenim dželatom - govorio je Marko, pa dodao:

- Nju je Aca Bulić čuvao od Zvezdana, on je nju štitio a čovek pao na njenu njanjavost, a sada šta bi, nema ni Aca, ni Kačavende. Moram da kažem da je ovo za ćerku istina, javile su mi njene grupe koje su nju podržavale, one ne razgovaraju. Ljudi pa kakva je to osoba koja je nameštala Mileninog bivšeg supruga, ona sve radi zarad medija, a mene ne bi čudilo da je to dogovor, oprala je Zvezdana. Ona je tražila obezbeđenje da je štiti od Zvezdana, a sada se opet viđa sa Zvezdanom - dodao je Marko Đedović.

BONUS VIDEO: