POTPUNO GOLA UČESNICA "ELITE 7!" Eksplicitni snimak se deli MUNJEVITOM brzinom, ona ponosna na svoj rad!


IZVOR: Republika/M. I. - 16.10.2024 | 02:00


Bivša učesnica "Elite" plasirala sadržaj za odrasle.

Foto: Tv Pink, shutterstock
POTPUNO GOLA UČESNICA "ELITE 7!" Eksplicitni snimak se deli MUNJEVITOM brzinom, ona ponosna na svoj rad!

Umetnica Vivijen Kurtović, koja je bila učesnica "Elite 7", oglasila se putem storija na društvenoj mreži Instagram, gde je podelila eksplicitni snimak iz kade, pa svima pokazala kako provodi veče kod kuće. 

Bivša takmičarka je sebi napunila kadu, stavila masku na lice, pa odlučila da sve podeli putem Instagrama, gde je inače veoma aktivna i svakodnevno se oglašava. POGLEDAJ GALERIJU

Inače, nakon izbacivanja iz "Elite 7" Vivijen je za Republiku otkrila da bi se vratila u rijaliti da smuva Nenada Aleksića Ša, koji je već tada bio u vezi sa Mionom Jovanović, ali to Vivijen nije sprečilo da mu javno prizna emocije i otkrije svoje namere:

- To moja porodica nije želela da priča u javnosti, nisu želeli da dele te informacije, ali je to istina. Ja sam saznala da mi je brat ubijen nakon što sam izašla i baš me je to šokiralo jer me je to sačekalo baš u nezgodnom trenutku. Nisam uspela da saznam neke detalje, samo znam da je ubijen, on je bio student medicine, bio je baš cenjen među studentima i na fakultetu, profesiori su ga voleli - govorila je Vivijen za Republiku, pa se osvrnula na povratak u "Elitu":

- Meni se na samom početku svideo Mensur, ali se on odmah izjasnio, rekao je da ima devojku i ja to poštujem. Svideo mi se i Ša... Sad kad bih se vratila, zavela bih ga, zašto da ne... - priznala je Vivijen Kurtović.

BONUS VIDEO: