ZAKOMPLIKOVALO SE STANJE TRUDNE MILICE VELIČKOVIĆ: Organizam je slab, ne može da izdrži, hitno joj uveli lekove!


IZVOR: Republika/M. I. - 15.10.2024 | 23:15


Milica je na psihijatrijskoj terapiji zbog stresa.

Foto: Printskrin/RTV PINK
ZAKOMPLIKOVALO SE STANJE TRUDNE MILICE VELIČKOVIĆ: Organizam je slab, ne može da izdrži, hitno joj uveli lekove!

Rijaliti "Elita 8" već mesecima drži publiku u neizvesnosti svojim dramatičnim obrtima, a trenutno su u fokusu pažnje tri učesnika - Borislav Terzić Terza, Sofija Janićijević i trudna Milica Veličković, koja boravi van rijalitija, ali je svakodnevno spominju na imanju. Skandal koji je izbio nakon što je Terza prevario trudnu Milicu i započeo vezu sa Sofijom izazvao je burne reakcije u javnosti.

Bivši učesnik rijalitija, Marko Đedović, nije štedeo reči osude za Terzino ponašanje. Kritikujući Terzinu neosetljivost i nedostatak empatije prema Milici, Đedović je istakao da je Terzino ponašanje neprimereno, posebno imajući u vidu Miličino zdravstveno stanje. On je takođe prokomentarisao Terzinu fascinaciju Sofijom i izrazio zabrinutost za Miličino psihičko zdravlje.

- Oni ne znaju više šta pričaju, a to će njegova ćerka da gleda, oni to ne razumeju. Kada se Milica porodi, on neće smeti da plače zbog Sofije - rekao je Marko za RED i dodao: POGLEDAJ GALERIJU

 

 - Mislim da se ništa ne bi promenilo kada bi se susreli Milica i Terza, a njemu je u glavi da je Sofija bolja riba od Milice. On je fasciniran Sofijom, on sve vreme govori kako o njoj nema šta da izlazi, kako je ona iz dobre porodice, a šta će njegova porodca da kaže - rekao je on, pa prokomentarisao Miličino zdravstveno stanje Terzino potpuno odsustvo empatije:

- Prevaru bih podržao, ali ovo je izdaja upravo iz razloga što postoji mogućnost da se naškodi nekome ko je trudan i ko ne može tu situaciju da promeni. Izuzev da se ne daj Bože prevremeno porodi. Milica nije baš ni toliko psihički stabilna i jaka kao što izgleda. Neke bi se prevremeno porodile, ali njen ginekolog i psihijatar sarađuju. Ona je dobila psihijatrijsku terapiju. Pokazalo se da organizam ne može da joj izdrži, njoj je psihijatar pomogao uz pomoć lekova.

BONUS VIDEO: