JOŠ JEDAN KIKS I ANA PREKO NJEGA STAVLJA IKS: Stefan se izvinio Aninoj porodici, pa DOBIO ULTIMATUM!


IZVOR: Republika/M. K. V. - 16.10.2024 | 17:15


Nakon što je Kordu precrtala sestra njegove devojke, to će učiniti i ona sama ukoliko ne ispuni uslove koje mu je dala.

Foto: Printskrin TV Pink
JOŠ JEDAN KIKS I ANA PREKO NJEGA STAVLJA IKS: Stefan se izvinio Aninoj porodici, pa DOBIO ULTIMATUM!

U emisiji ''Radio Amnezija'' Borislav Terzić Terza i Danijel Dujković Munjez ugostili su ljubavni par Anu Nikolić i Stefana Kordu.

Njihov odnos je u poslednje vreme postao turbulentan zbog iznenadnih promena u Stefanovom ponašanju na čemu mu je zamerila i Anina porodica.

Foto: Printskrin TV Pink

Stefan Korda se izvinjava Aninoj porodici

Naime, njena sestra Ivana u jednom trenutku se skroz ogradila od zeta i poručila da je ni njihov raskid ne bi iznenadio, već da je usled njegovog blamiranja, to i za očekivati od Ane.

- Ana, tvoje ponašanje je stvarno damsko, kakav je trenutno odnos sa Stefnaom - pitao je Munjez.

- Hvala, ne bih da se hvalim. Imali smo burnu nedelju, pratio me je i vukao me, imali smo neke svađice. Rekao je nešto što ne bi trebalo da govori, ali ja njemu sve oprostim, jer ga volim - rekla je Ana.

- Šta bi poručio Aninoj porodici - pitao je Munja.

- Želim da im se izvinim, razmišljao sam o tome. Sami znaju kakav sam privatno i da to nikad ne bih uradio, ali potrudiću se da ispeglam situaciju između nas dvoje - obećao je Stefan.

- Šta bi poručila svojim roditeljima - pitao je Danijel zatim i Anu.

Foto: Printskrin TV Pink

Ana Nikolić postavila Stefanu ultimatum

- Da sam dobro i da je sve u redu. Dala sam Stefanu uslove, jer ne želim da ga gledam ovakvog. Mora da se promeni, jer ga ja ovakvog ne poznajem - zaključila je Nikolićeva.

Po svemu sudeći, Ana je spremna da da još jednu šansu svom dečku i za sada još nije spremna na raskid, ali čim mu je postavila ultimatum to govori i o tome da je spremana na radikalan rez ukoliko ne ispoštuje njena pravila.

Foto: printskrin instagram

Ivana Nikolić se javno ogradila od Aninog dečka

Podsetimo, Anina sestra Ivana Nikolić precrtala je zeta zbog njegovih ispada u rijalitiju, kada je na slici na kojoj sedi pored Ane preko njega stavila iks. Nakon uslova koje mu je devojka postavila jasno je da ukoliko napravi još jedan kisk, momentalno sledi i njen iks.

BONUS VIDEO: