DIREKTNO OBRAĆANJE JANJUŠU U ELITI 8! Poruka PROCURILA UŽIVO u programu, Aneli HITNO reagovala!


IZVOR: Republika/P. R. - 17.10.2024 | 11:15


Učesnica rijalitija saznala da je bivši košarkaš bacio oko na nju!

Foto: ATAImages
DIREKTNO OBRAĆANJE JANJUŠU U ELITI 8! Poruka PROCURILA UŽIVO u programu, Aneli HITNO reagovala!

U toku poslednje emisije "Pitanja gledalaca", voditelj rijalitija "Elita 8Milan Milošević postavio je niz provokativnih pitanja učesnicima rijalitija. Sandra Obradović je dobila pitanje o hipotetičkoj izjavi Marka Janjuševića Janjuša da bi bio sa njom "na keca", na šta je njegova bivša partnerka, Aneli Ahmić, nije ostala imuna.

- Šta bi rekla kad bi hipotetički saznala da je Janjuš izjavio da bi bio sa tobom na keca? - glasilo je pitanje.

Foto: printscreen/RTV Pink

Sandra Obradović saznala da se dopada Janjušu

- Nemam komentar, ne mogu da se setim ni kako izgleda. Svaki kompliment ženi prija, verovatno smatra da sam lepa - rekla je Sandra.

- Aneli, kako ti komentarišeš? - pitao je Milan Milošević.

- Ko ne bi bio sa Sandrom? Kulturna je i prelepa, ne čudi me što je to izjavio - prokomentarisala je Ahmićeva.

Foto: printscreen/RTV Pink

Aneli Ahmić se oglasila na Janjuševu opasku

Podsećanja radi, nedavno je u emisiji "Gledanje snimaka" prikazan video-klip u kojem Aneli Ahmić otvoreno govori o svom turbulentnom odnosu sa Markom Janjuševićem Janjušem. Aktuelna učesnica rijalitija "Elita 8" podelila je intimne detalje o njihovoj vezi, priznajući da je upravo njega najviše volela, što je izazvalo veliku pažnju i reakcije javnosti.

Da, tačno je. Naša prva komunikacija je bila ta u emisiji ''Narod pita''. Meni su se emocijde tada vratile, jer mi se do tada gadio jer je kačio slike sa raznim ženama s mora. Ja sam bila u Dubrovniku, želela sam da dođe, ali i on je, koliko sam videla. Iskreno, uplašila sam se da nešto imam s njim, da ne dođe do neke velike emocije. Nismo se videli upravo zbog toga. Dan pre njegovog dolaska sam se posvađala sa njim, rekla da mu da ne dolazi. To su bile ljubavne svađe, ljubomora je postojala. Rekao mi je da me voli. Ne mogu da kažem da nije tako. On je preko podrške meni poručivao da me voli, zapravo smo se prvo preko podrške i čuli, ali smo se stalno raspravljali. Ja sam videla da sve to ne ide u dobrom smeru. Došla sam u Beograd, tri dana pred početak rijalitija. Trebalo je da spavam kod njega, ali sam ipak rešila da to ne uradim, iskreno - istakla je Ahmićeva za crnim stolom.

BONUS VIDEO: