STANISLAV POSLAO ANĐELI PORUKU ČIM JE NAPUSTILA "ELITU": Majin bivši ima planove za BUDUĆNOST sa njom! (FOTO)


IZVOR: Republika/M. P. - 17.10.2024 | 11:40


Krofak se oglasio javno i označio Đuričićevu!

Foto: ATA Images
STANISLAV POSLAO ANĐELI PORUKU ČIM JE NAPUSTILA "ELITU": Majin bivši ima planove za BUDUĆNOST sa njom! (FOTO)

Tokom sinoćnje emisije "Pitanja gledalaca" Anđela Đuričić je saznala da je Stanislav Krofak rekao da je ona prelepa, što su komentarisali Miona Jovanović i Nenad Aleksić Ša. Miljana Kulić je istakla da Anđela zapravo sve vreme čeka Krofakov ulazak u "Elitu 8", kao i da je zbog toga šutnula Nenada Marinkovića Gastoza.

Krofak se nakon emisije oglasio putem storija na društvenoj mreži Instagram.

- Bravo, Anđela, ti si rekla svoje, ne znam šta im nije jasno. A šta bude u budućnosti, budemo videli - poručio je Krofak.

Foto: Instagram.com

Objava Stanislava Krofaka

Inače, Đuričićeva je i danas napustila imanje u Šimanovcima, kako bi posetila Palatu pravde zbog suđenja, tako da postoji mogućnost da sazna za Krofakovu poruku.

Podsećanja radi, Kulićeva je sinoć raskrinkala Anđelu u emisiji.

- Što se tiče Anđele, cele večeri slušam ovo ograđivanje, povezujem ono za Mionu i Stanislava i mislim da očekuje Krofakov ulazak, to njeno budemo videli mislim da neće dati pristup Gastozu jer očekuje Stanislava i mislim da će sa njim popustiti. A Gastoz ako je budala neka pravi i dalje limunade i kafe Anđeli. Kad upozna lično Stanislava misli da će popustati ta njena hladnoća - rekla je Miljana.

- Mene ljudi ovde ne slušaju, rekla sam već da mi se dve stvari nisu poklapale u odnosu sa Gastozom i da sam zato donela odluku. Ja ne volim grube momke jer sa Matejom ovde nisam imala dve svađe u 6 meseci - dodala je Anđela.

Foto: printscreen/RTV Pink

Anđela je sinoć raskrinkana

- Meni je Anđela do sad najkonkretnija i mislim da je Gastoz shvatio šta mu govoriš, ti bi za dva meseca pala od silnog muvanja, mada svi govore da si u intervjuu pre dva dana govorila sve suprotno - rekao je Ivan Marinković.

- Ja sam tad bila srećna, a sada sam hladne glave i najnormalnije razmišljam -dodala je Anđela.

- Malopre si rekla da imaju dve stvari za njega, da li se plašiš da je to zbog njegovog shvatanja devojaka - pitao je Karić.

- Ja zaista ne želim da budem surova s njim i neću reći šta je to, ali je bitno da sam donela odluku. Meni je žao ako se osetio poniženo - rekla je Anđela.

BONUS VIDEO