OVO JE JANJUŠEVA KARTA ZA ULAZAK U "ELITU 8"! Bivši košarkaš se OVIM POTEZOM razotkrio, čeka se HITNA reakcija produkcije! (FOTO)


IZVOR: Republika/P. R. - 17.10.2024 | 15:45


Bacio oko na ovu cicu!

Foto: ATA Images
OVO JE JANJUŠEVA KARTA ZA ULAZAK U "ELITU 8"! Bivši košarkaš se OVIM POTEZOM razotkrio, čeka se HITNA reakcija produkcije! (FOTO)

Sinoćna emisija "Pitanja gledalaca" donela je neočekivanu situaciju kada je voditelj Milan Milošević pročitao pitanje za aktuelnu učesnicu rijalitija "Elita 8Sandru Odradović u kom je otkriveno da je Marko Janjušević Janjuš za nju izjavio da bi bio s njom. Ovaj kompliment je Sandri vidno prijao iako je izjavila da se ne može setiti kako bivši košarkaš zapravo izgleda.

Ipak, Janjuš ne prestaje da pokazuju oduševljenje Sandrinom lepotom, te je danas, nakon njenog sinoćnjeg izlaganja, okačio njenu fotografiju na društvenoj mreži Instagram, uz pesmu "Dođeš mi u san", koju izvodi pevač Peđa Medenica, jasno dajući do znanja da je bacio oko na nju, uz emotikone srca.

Foto: printscreen/instagram

Sandra Obradović osvanula na Janjuševom profilu

Mnogi komentarišu da Janjuš samo traži novi razlog za ulazak u osmu sezonu, a sudeći koliko je zanimljiv gledaocima kraj malih ekrana, pretpostavlja se da će produkcija preduzeti mere kako bi ga ponovo dovela pred kamere.

Podsećanja radi, u toku poslednje emisije "Pitanja gledalaca", voditelj rijalitija "Elita 8" Milan Milošević postavio je niz provokativnih pitanja učesnicima rijalitija. Sandra Obradović je dobila pitanje o hipotetičkoj izjavi Marka Janjuševića Janjuša da bi bio sa njom "na keca", na šta je njegova bivša partnerka, Aneli Ahmić, nije ostala imuna.

Šta bi rekla kad bi hipotetički saznala da je Janjuš izjavio da bi bio s tobom na keca - glasilo je pitanje.

Nemam komentar, ne mogu da se setim ni kako izgleda. Svaki kompliment ženi prija, verovatno smatra da sam lepa - rekla je Sandra.

Foto: printscreen/RTV Pink

Aneli Ahmić i Sandra Obradović komentarisale Janjuša

Aneli, kako ti komentarišeš - pitao je Milan Milošević.

Ko ne bi bio sa Sandrom? Kulturna je i prelepa, ne čudi me što je to izjavio - prokomentarisala je Ahmićeva.

BONUS VIDEO