BIVŠI MUŽ ANE RADULOVIĆ PROSLAVLJA RAZVOD! Mirče se bacio u "promet", više ni ne krije! (FOTO)


IZVOR: Republika/Š. P. - 17.10.2024 | 20:15


Bivši suprug Ane Radulović objavio je snimak iz provoda, ide sa žurke na žurku nakon razvoda.

Foto: instagram.com/mirceradulovic
BIVŠI MUŽ ANE RADULOVIĆ PROSLAVLJA RAZVOD! Mirče se bacio u "promet", više ni ne krije! (FOTO)

Nakon nedavnog razvoda, voditeljka Ana Radulović je odlučila da se posveti sebi na najbolji mogući način. Naime, Ana je nedavno objavila snimak na društvenim mrežama na kojem odlazi kod estetskog hirurga kako bi istopila masne naslage u obrazima. Ovaj potez je izazvao dosta pažnje javnosti, jer je Ana na taj način pokazala da i dalje brine o svom izgledu i oseća se dobro u svojoj koži.

S druge strane, njen bivši suprug, Mirče Radulović, potpuno je fokusiran na nastupe, a njegov Instagram profil je zatrpan snimcima sa veselja. Iako uglavnom on zabavlja goste, Mirče sada ima više vremena i za provod, pa je tako pokazao kako se sada zabavlja uz muziku, a mnogi su shvatili da on zapravo proslavlja razvod.

Foto: instagram.com/printscreen

Mirče Radulović

Iako tvrde da su u korektnim odnosima, Mirče je odlučio da ukloni sa Instagrama sve zajedničke uspomene, pa je tako obrisao sve fotografije sa Anom, što je mnogima zapalo za oko.

Ana se odmah oglasila za medije i saopštila fanovima da je odlučila da stavi tačku na svoj brak:

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Ana i Mirče Radulović

 

- S obzirom da sm oboje deo javnog života, želimo da vas obavestimo da smo doneli zajedničku odluku da se raziđemo. Zarad interesa našeg sina mi se na ovu temu više nećemo oglašavati, niti je komentarisati i davati izjave. Krivac nije treća osoba, niti porodično nasilje, već je to naša odluka, pa vas molimo iz gore navedenog razloga da ne postoje spekulacije, niti neki naslovi upitnog karaktera. Hvala na uvek divnim saradnjama, kojima se nadamo i na ubuduće i verujemo da ćete poštovati našu odluku, a isto tako i razumeti zašto više nećemo govoriti o ovoj temi - glasilo je saopštenje Ane Radulović za Pink.rs. 

BONUS VIDEO: