TRUDNA MILICA VELIČKOVIĆ SAOPŠTILA NAJNOVIJU ODLUKU U VEZI DETETA: Terzi stiže zvanično obaveštenje!


IZVOR: Republika/M. I. - 18.10.2024 | 03:30


Milica Veličković je presekla, pa objasnila šta joj je promenilo mišljenje.

Foto: printscreen/RTV Pink, youtube.com/Zadruga Official, Shutterstock
TRUDNA MILICA VELIČKOVIĆ SAOPŠTILA NAJNOVIJU ODLUKU U VEZI DETETA: Terzi stiže zvanično obaveštenje!

Trudna Milica Veličković doživela je veliki stres kad ju je verenik Borislav Terzić Terza prevario s atraktivnom starletom Sofijom Janićijević u rijalitiju. Ona redovno drži lajvove na društvenim mrežama, a u poslednjem je saopštila novu odluku. Definitivno je odlučila da neće ulaziti u "Elitu 8", jer ne želi da ugrozi trudnoću, ali je jasno stavila do znanja da Terza neće dobiti priliku ni da vidi dete, s obzirom na njegovo ponašanje u rijalitiju i svega što joj svakodnevno priređuje sa svojom ljubavnicom:

- Takav otac ne zaslužuje takvu titulu - glasio je komentar, a Milica je direktno odgovorila:

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Milica Veličković, Borislav Terzić Terza

 

- Niti će je dobiti, moji roditelji su razvedeni i meni majka nikada nije branila da viđam oca, ali ovo je stvarno... Kakav ćeš ti otac da budeš, kad si već sad ološ - bila je iskrena Milica.

Veličkovićeva je najavila i nekoliko tužbi. Kako je ispričala, već je poslala materijal advokatu da bi podneo tužbu protiv Nenada Aleksića Ša, za Mionu Jovanović još nije, iako, kako navodi, ima dovoljno materijala i za tužbu protiv pevačice.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Miona Jovanović i Nenad Aleksić Ša

 

- Sada samo gledamo šta se dešava i pišemo tužbe. Već sam poslala advokatu za Ša, za Mionu još nisam. Nisam učesnik i ne želim da me pominju. Rodiću devojčicu, želja mi je samo da nema nijednu karakteristiku na oca.

- Vidim i da nosi sve moje stvari koje sam mu ja kupila. Uopšte mu to nije problem. Majka mu radi u zdravoj hrani, verovatno je već pitaju za njega, jadna žena, obrukao je i sebe i porodicu - završila je Veličkovićeva.

BONUS VIDEO: