DRAMA U SOFIJINOJ PORODICI! Majka joj zbog Terze završila u HITNOJ, otac ne zna gde bije!


IZVOR: Republika/M. P. - 18.10.2024 | 08:15


Ne podržavaju ćerkin odnos sa preljubnikom!

Foto: ATA Images
DRAMA U SOFIJINOJ PORODICI! Majka joj zbog Terze završila u HITNOJ, otac ne zna gde bije!

Porodica Sofije Janićijević očajna je zbog njene veze sa Borislavom Terzićem Terzom, koji je zbog nje ostavio trudnu verenicu Milicu Veličković, koja će se poroditi početkom januara. Terzu su najstrašnije osudili zbog toga što je Milicu nakon raskida strašno vređao, kako bi uzdigao svoju novu ljubav.

Brankica Janićijević, Sofijina majka, nije odgovarala novinarima neko vreme, ali se oglasila Maja, Sofijina sestra od tetke.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Sofijina majka se ne oglašava za medije

- Nikad smo gore zbog čitave ove situacije! Sofiju podržavam, ali taj odnos sa Terzom ne! On je smrad jedan smrdljivi - rekla je Maja, koju su upitali zbog čega ima takav stav, budući da se Terza sjajno ponaša prema Sofiji.

- Džabe se on lepo ponaša prema Sofiji kada je mogao da uradi to što je uradio. Sutra bi i njoj to mogao da uradi ili bilo kojoj drugoj - istakla je.

Posebno im je teško palo to što je Sofija imala s*ks sa Terzom.

Foto: ATA Images

Sofijina porodica ne podržava odnos sa Terzom

- Majka je dva puta bila u hitnoj, užas, užas! Ona je baš loše! Sofijin otac je u šoku, ne gleda više, niti ga zanima. Cela porodica je katastrofa - rekla je ona za Pink.rs, a potom se osvrnula na brojne stvari koje se o Sofijinoj prošlosti pišu i šeruju na društvenim mrežama:

- Taj čovek o kom se priča da je bila s njim nije Albanac, a ona slika sa curom, gde se ljube, to je njena tetka koja se ne eksponira - rekla je Sofijina sestra Maja.

BONUS VIDEO: