OTKRIVENO ŠOK STANJE PORODICE SOFIJE JANIĆIJEVIĆ! Roditeljima zdravlje UGROŽENO nakon vrelih AKCIJA sa Terzom, ne mogu da GOVORE OD BOLA!


IZVOR: Republika/P. R. - 18.10.2024 | 16:10


Oglasila se Sofijina sestra!

Foto: printscreen/RTV Pink
OTKRIVENO ŠOK STANJE PORODICE SOFIJE JANIĆIJEVIĆ! Roditeljima zdravlje UGROŽENO nakon vrelih AKCIJA sa Terzom, ne mogu da GOVORE OD BOLA!

Nakon nedavnih navoda Stefana Karića o "pikiranju" Borislava Terzića Terze od strane Sofije Janićijević i njenih sestara radi sticanja većeg publiciteta u rijalitiju, sestra učesnice "Elite 8", koja je želela da ostane anonimna, iznela je svoje mišljenje o ovoj situaciji. Ona je istakla da nije bila uključena u takve diskusije sa Sofijom, te da ne može da potvrdi o čemu se tačno radi, naglašavajući da je jedino savetovala svoju sestru o tome s kim bi mogla biti dobra, a sa kim ne bi trebalo da se druži, uključujući i Terzu.

- Ona sa mnom ništa nije diskutovala, ne znam iskreno o čemu se radi možda je to pričala sa drugom sestrom. Ja sam joj samo rekla sa kim može da bude dobra a sa kim ni po koju cenu, a pogotovo da ne bude sa Terzom - ističe ona.

Foto: ATA Images

Porodica Sofije Janićijević besna zbog njenih postupaka u Eliti 8

Sofijina sestra je izrazila svoje zgražavanje nad činjenicom da su Sofija i Terza ušli u intimni odnos veoma brzo, ističući da je to odvratno, posebno imajući u vidu trudnoću Milice Veličković.

- Meni je to odvratno, mnogo brzo su ušli u taj odnos, nisu mogli bar da sačekaju da se Milica porodi,, stvarno sam u šoku. Majka i otac su zgroženi, nisu dobro uopšte, čak im je i zdravstveno stanje ugroženo. Ja bih zaista volela da se moja majka uključi nekako u "Elitu" preko govornice i da skrene Sofiji pažnju jer smatram da je sve ovo otišlo predaleko. Takođe, ako bi mogao bar neki voditelj da spomene u emisiji da je majka loše, nama bi to mnogo značilo, bar da joj uđe u glavu da je pogrešila - dodala je Sofijina sestra, prenosi Pinkov portal.

Foto: ATA Images

Roditelji Sofije Janićijević su ugroženog zdravlja

BONUS VIDEO: