Kačavenda progovorila o PROSTITUCIJI - pomenula i Atinu: Evo šta stoji iza snimka kojim je UCENJIVANA celog leta!


IZVOR: Republika/M. K. V. - 18.10.2024 | 16:45


Milena tužila cimera jer je i napolju vodio hajku protiv nje!

Foto: Printskrin/RTV PINK
Kačavenda progovorila o PROSTITUCIJI - pomenula i Atinu: Evo šta stoji iza snimka kojim je UCENJIVANA celog leta!

Tokom nominacija u "Eliti 8Milena Kačavenda iznela je svoj rezime sukoba sa Ivanom Marinkovićem, ističući da je on nastavio hajku na nju i nakon izlaska iz rijalitija, uprkos ličnoj tragediji koju je doživela.

Naime, ona je prokomentarisala to što se oseća napadnuto od strane porodice Marinković, kao i to što je Ivan nastavio sa prozivkama čak i nakon što je saznala za smrt svoje majke.

Foto: ST/Vladimir Lukić/Republika

Milena Kačavenda se osećala napadnuto od stane bivšeg para

Kačavenda je istakla da je svaki put kada su nominacije u pitanju, u dilemi koga da izabere.

Svaki put kada su nominacije dvoumim se koga ću izabrati. Sa mnom u sukob familija Marinković ušli su ničim izazvani. Držala sam se toga što sam rekla, da nikada nikoga neću tužiti, s' obzirom da znam gde ulazim. Međutim Ivan je hajku nastavio i napolju, zaboravivši da me je, izlaskom iz rijalitija, sačekala smrt majke - rekla je Milena, pa nastavila:

Govorio je da me je ugasio, da me nema nigde. Međutim, zaboravio je da ja nisam plaćena da se raspravljam po društvenim mrežama. Kada smo zajedno gostovali u "Narod pita" bio je upozoren da će biti tužen za reči koje bude rekao. Izrekao je lažne optubžbe na moj račun, od toga da sam 90-ih godina vodila devojke u Atinu da se bave prostitucijom do toga da sam krala po buticima. Distribuirao je snimak povezan sa mnom, za koji je utvrđeno da je montiran.

Foto: printscreen/RTV Pink

Milena Kačavenda iznela detalje sukoba sa Ivanom Marinkovićem

Nakon ovih izjava, javnost sa nestrpljenjem očekuje dalji razvoj situacije u rijalitiju "Elite 8", kao i van njega.

BONUS VIDEO: