LJUBAVNI KLIP ANĐELE I GASTOZA BACIO SVE NA KOLENA: Gore od STRASTI, posle ovih SCENA je SITUACIJA JASNA (FOTO)


IZVOR: Republika/M. K. V. - 18.10.2024 | 19:15


Snimak završio i u trendingu.

Foto: Printscreen/Instagram, Printscreen/Pink TV
LJUBAVNI KLIP ANĐELE I GASTOZA BACIO SVE NA KOLENA: Gore od STRASTI, posle ovih SCENA je SITUACIJA JASNA (FOTO)

Tokom emisije "Gledanje snimaka" pušten je, između ostalog, i ljubavni klip Anđele Đuričić i Nenada Marinkovića Gastoza.

Naime, simpatični video njihovog muvanja napravili su njihovi fanovi, a on je, sudeći po broju pregleda, ostale bacio na kolena.

Kako Anđela i Gastoz već neko vreme flertuju i druže se prisno, što izaziva interesovanje velikog broja ljudi koji željno iščekuju da se konašno smuvaju i ozvaniče vezu.

Foto: Printskrin youtube

Anđela Đuričić priznala da joj prija Gastozova pažnja

O tome se već danima unazad naveliko i naširoko priča i piše, a njihova podrška rešila je da predoči kako izgleda njihov ljubavni klip, iako zapravo nisu ni uplovili u emotivnu vezu, te da ih na taj način razneži i podstakne na neku konkretniju akciju.

Pošto su imali materijala u izobilju nije bio problem da se ovaj par predstavi kao zaista ljubavni par, jer u mnogim kadrovim deluje kao da to već i jeste.

Koliko su popularni zajedno govori i to što je ovaj ljubavni klip Anđele i Gastoza nakon emisije "Gledanje snimaka" završio na 16. mestu na Jutjub trending listi.

Podsetimo, Anđela i Gastoz su sinoć proveli sate u dvorištu uživajući u razgovorima i smehu koji im je neko vreme, dok su bili u zatišju, nedostajao.

Foto: Printskrin youtube

Nenad Marinković Gastoz čini sve da osvoji Anđelu

U jednom momentu su se snažno zagrlili, a iz pojedinih uglova je delovalo i kao da se ljube.

I u današnjem nastavku "Gledanja snimaka" sa Milanom Miloševićem, Đuričićka je priznala da se raznežila, te da joj prija kad joj Gastoz poklanja pažnju.

- Anđela ti i dalje vičeš je l' moguće ovo - pitao ju je voditelj.

- Ne znam, šokiram se kad čujem šta sam rekla. Ja stvarno volim kad mi neko poklanja pažnju, meni je sve ovo prelepo - zaključila je Anđela.

BONUS VIDEO: