MENSUR KONAČNO PRIZNAO DA LI JE BIO SA KARIĆEVOM DEVOJKOM: Evo šta je poručio BIVŠEM DRUGU!


IZVOR: Republika/M. K. V. - 18.10.2024 | 21:21


Ajdarpašić se glasio pošto kruže razne priče.

Foto: ATA Images, ST/Vladimir Lukić
MENSUR KONAČNO PRIZNAO DA LI JE BIO SA KARIĆEVOM DEVOJKOM: Evo šta je poručio BIVŠEM DRUGU!

Već neko vreme spekuliše se odnosu aktuelnog učesnika "Elite 8" Stefana Karića i Mensura Ajdarpašića, o čemu se sada oglasio Mensur.

Naime, on je gostujući u jednom podkastu otvoreno govorio o temi koja intrigira fanove rijalitija.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Stefan Karić u "Eliti 8" ne zna šta se napolju dešava

S obzirom i na to da razne priče koje kruže mrežama, Ajdarpašić je odlučio da razreši misteriju i prizna da li je istina da je on smuvao devojku svog bivšeg druga Stefana Karića.

- Ja ni ne znam ko je njegova devojka... Koja je to? Ja nemam pojma. Ne, nije istina, ne znam ni ko su njegove devojke i da znam, ne bih sigurno bio sa njima - rekao je za Pink samouvereno Mensur.

Foto: Printskrin/RTV PINK

Mensur Ajdarpašić tvrdi da ne bi bio sa devojkama sa kojima je bio Stefan 

Inače, Stefanov otac Osman Karić govorio je o njegovoj vezi koju ima napolju, ali je pomenuo i da je sa Anđelom Đuričić možda imao nešto više od prijateljsvta, pa je kasnije zbog toga morao da se pravda da je preterao.

- Ja sam prošli put dao mašti na volju. Moram da se izvinim Anđelinoj porodici, neko sam ko govori samo istinu. Došli su zajedno kod Filipa Cara na rođendan i otišli sa njega zajedno. Mislim da su jako dobri drugovi i da između njih nema ništa sem drugarstva. Vidim da su i sada dobri prijatelji, ali ja znam Stefana kako diše. Možda sam preterao u vezi Anđele - pravdao se Osman na Red televiziji, iako je prethodno namerno imao takve insinuacije, očito kako bi zaintrigirao javnost.

BONUS VIDEO: